Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Toronto izjednačio na 2-2 u seriji

Toronto - Milwaukee
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
22.05.2019.
u 11:51

Utakmica je prelomljena početkom posljednje četvrtine, odnosno nakon tri i pol minute, kada je Toronto otišao na 20 koševa prednosti

Košarkaši Toronto Raptorsa na svom terenu su svladali Milwaukee Buckse sa 120:102 u finalu doigravanja Istočne konferencije NBA lige te su omjer u pobjedama poravnali na 2-2.

Nakon što su krajem prve četvrtine preuzeli vodstvo, igrači Toronta ga više nisu ispuštali. Na poluvremenu su imali deset koševa viška (65:55), a i u nastavku su držali nogu na gasu, pa su gosti tek jednom u trećoj četvrtini uspjeli doći na šest koševa zaostatka.

Utakmica je prelomljena početkom posljednje četvrtine, odnosno nakon tri i pol minute, kada je Toronto otišao na 20 koševa prednosti (104:84). 

Prvi strijelac Toronta bio je Kyle Lowry sa 25 koševa, ali ključni igrač ponovno je bio Kawhi Leonard, iako ima problema sa ozljedom desne noge.

Leonard je upisao 19 poena, 7 skokova, 4 ukradene lopte i 2 blokade. Norman Powell ubacio je 18 koševa, Serge Ibaka i Marc Gasol po 17 poena, a Fred VanVleet 13. Kod Milwaukeeja Khris Middleton je ostvario 30 koševa i 7 asistencija, a Giannis Antetokounmpo 25 poena i 10 skokova. 

U seriji koja se igra na četiri pobjede sljedeća utakmica je u Milwaukeeju u petak ujutro po hrvatskom vremenu (2:30 sati).

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije