Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u Splitu

Torcida se oglasila povodom fizičkog napada na igrače Hajduka

navijači
Foto: Vecernji.hr
1/9
23.04.2018.
u 16:51

- KN Torcida izražava žaljenje zbog incidenta koji se dogodio jutros u gradu, a u kojem su sudjelovali i igrači Hajduka.

Danas oko 14 sati u Splitu je napadnuta skupina igrača Hajduka. Marko Futacs, Hamza Barry, Savvas Gentsoglou, Hysen Memolla i Ahmed Said napadnuti su u središtu grada, a najgore je prošao Futacs koji je navodno dobio nogom u glavu.

O cijelom slučaju oglasio se glasnogovornik Torcide Damir Gruić.

- KN Torcida izražava žaljenje zbog incidenta koji se dogodio jutros u gradu, a u kojem su sudjelovali i igrači Hajduka. Iako nemamo saznanja da su u istome sudjelovali pripadnici Torcide, ovim putem jasno šaljemo poruku kako je ovakav način iskazivanja nezadovoljstva prema igračima Hajduka za nas neprihvatljiv i nema opravdanja u nikakvom subjektivnom dojmu pojedinca o nečijoj lošoj igri, rekao je Gruić za Dalmatinski portal.

Splitom je krenula priča da su napadači izašli iz Kluba navijača, ali on je to demantirao i rekao je da je to nemoguće jer KN Hajduka u to vrijeme nije bio otvoren.

Ključne riječi

Komentara 57

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:07 23.04.2018.

Nisu se htjeli odreci parole "Dabogda sve izgubili" nisu se htjeli odreci huligana koji su prekidali utakmicu repke i napadali hrvatske navijace. Nisu se htjeli odreci klosara balavih koji su napadali Janicu. Nisu se htjeli odreci Ostoje Rankovica i Jovanovica i njihove svastike. Nisu se htjeli odreci napadaca koji su grupno napadali po splitu mladica sa djevojkom. Sve je bilo ok. Sada centrala dojavila da se za cist obraz i ugled postenih boraca za pravnu drzavu moraju odreci jednoga djela svojih papaka. Sada se distanciraju, da medijski leftardski PR moze ostati na njihovoj strani.

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
17:37 23.04.2018.

Orjunaši i mrzitelji svega hrvatskog iznikli pod Rankom Ostojom opet dejstvuju

Avatar southman
southman
17:00 23.04.2018.

Ovi divljaci će uništiti Hajduk !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije