Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorica u Varaždin, Osijek Belupu

Stjepan Tomas o krizi Osijeka: Znam kako momčad vratiti na stare staze

Osijek: Stjepan Tomas novi je trener NK Osijeka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
30.09.2023.
u 07:00

Momčad Stjepana Tomasa trenutačno je peta na prvenstvenoj tablici i osječki stručni stožer time nije zadovoljan, posebice jer u momčadi ima Miju Caktaša koji je sa sedam pogodaka trenutačno na vrhu liste strijelaca HNL-a.

HNL vikend i 10. kolo domaćeg prvenstva otvaraju Varaždin i Gorica (17 sati). Na stadion Varteksa stiže četvrta momčad s prvenstvene tablice, a susret je najavio trener domaćina Mario Kovačević.

– Gorica je odlična momčad, u najboljoj formi od svih u prvenstvu. Ima kvalitetne igrače, širinu, vrlo dobru završnicu i jako dobru tranziciju. Moramo biti vrlo strpljivi u srednjem bloku i tu ne gubiti lopte, uglavnom čeka nas teška utakmica – zaključio je Kovačević, koji u ovom susretu neće moći računati na ozlijeđene Vukušića, Ba i Šegu.

S druge strane, oprezan je trener Dinko Jeličić:

– Očekujemo momčad koja će težiti igri, momčad koja ima kontinuitet, dobro izgleda, ima dobar ulaz u sezonu.

U drugom susretu dana, od 19.15 sati, sastaju se Slaven Belupo i Osijek.

Slavonci su s momčadi iz Koprivnice otvorili sezonu i dobro se sjećaju slavlja na Opus Areni kada su pobijedili s visokih 6:1. No, Osijek već zadnje četiri utakmice ne zna za pobjedu u ligi i time ne može biti zadovoljan.

Momčad Stjepana Tomasa trenutačno je peta na prvenstvenoj tablici i osječki stručni stožer time nije zadovoljan, posebice jer u momčadi ima Miju Caktaša koji je sa sedam pogodaka trenutačno na vrhu liste strijelaca HNL-a.

– Znam u kakvom mi je stanju momčad, znam kako je pripremiti i kako je vratiti na stare staze. Moramo se nametnuti, kontrolirati utakmicu i tako ući od prve minute. Znam da će me igrači slijediti bez obzira na sve, odigrali smo dobrih utakmica, svjesni su toga – rekao je Tomas, koji je svjestan da ga sada čeka momčad s novim trenerom.

– Ostali su bez Crnca, ali imaju dobru momčad i pojedince. Poznajemo ih.

 
 

Komentara 1

SS
sokac sa drave
09:54 01.10.2023.

Ne ne znanje trenera nije na nivou prve nogometne lige.Ima Miereza i Caktasa rasne strijelce a suigraci nemogu lopte donijeti do tih igraca.Igra je ravna nuli jedna koprivnica je dominirala cijelu utakmicu.Da Malenica nije imao dobar dan primili bi petardu,mozda bi bilo i bolje i rijesili bi se trenera nista koristi.Nivo jednog Biscana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije