Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavlja karijeru

Tom Brady i službeno postao igrač Tampa Bay Buccaneersa

Tom Brady
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
20.03.2020.
u 17:00

Buccaneersi su Bradyju (42) ponudili dvogodišnji ugovor, a financijski detalji nisu objavljeni

Tom Brady, najuspješniji quarterback svih vremena, koji se nakon 20 godina vjernosti razišao s New England Patriotsima, u petak je i službeno postao novim igračem Tampa Bay Buccaneersa.

Buccaneersi su Bradyju (42) ponudili dvogodišnji ugovor, a financijski detalji nisu objavljeni.

- Uzbuđen, ponizan i gladan. Ako postoji nešto što sam naučio o američkom nogometu, to je da nitko ne mari za ono što si napravio u prošloj sezoni. Zarađuješ povjerenje i poštovanje onih oko tebe kroz predanost koju pokazuješ svaki dan. Započinjem novo nogometno putovanje i zahvalan sam Buccaneersima što su mi dali priliku da radim ono što volim - napisao je Brady na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj potpisuje ugovor.

Tijekom dosadašnje dvadesetogodišnje karijere u NFL-u, Brady je s New England Patriotsima, pod vodstvom trenera hrvatskog podrijetla Billa Belichicka. osvojio šest naslova prvaka, četiri puta bio proglašavan najboljim igračem Super Bowla, a još triput je osvajao trofej za najkorisnijeg igrača u sezoni.

Drži brojne NFL rekorde među kojima je i 41 utakmica koju je odigrao u doigravanju te u svima bio startni 'quarterback'.

Proteklih godina Brady je ponavljao kako mu je cilj igrati do 45. godine, ali nije uspio postići dogovor s Patriotsima o produženju ugovora te je odlučio potražiti novi klub.

Kolika je Bradyjeva veličina možda najbolje pokazuje podatak da on ima pet puta više pobjeda u doigravanju, šest puta više pobjeda na Super Bowlu i sedam puta više sezona s 30 i više dodavanja za 'touchdown', nego što ih imaju svi prethodni 'quarterbackovi' u povijesti Buccaneersa.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije