Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORTIZ OPTUŽUJE:

Cyborg je spremna spustiti kilažu, ali Ronda se ne želi boriti!

Ronda Rousey
Reuters/PIXSELL
13.08.2015.
u 23:58

'Ronda je takav sjajan borac da mi je to sve ludo. Pomislili bi da kad ste najbolji na svijetu da se želite boriti s najboljima, ali tako je kako je.'

Tito Ortiz je prije nekoliko dana izjavio da je UFC ponudio borbu Cris Cyborg protiv Ronde Rousey ako spusti kilažu, na što je Brazilka navodno spremna. No predsjednik UFC-a Dana White kaže da je to laž, što Ortiz pak negira jer ipak je menadžer Cyborg i ništa drugo se ni ne očekuje od njega u ovim trenucima kad se podiže cijena za borbu koju svi u svijetu MMA borbe priželjkuju.

- U čemu je stvar sa Cyborg? Stvar je u tome da se Ronda ne želi boriti s njom. O tome se radi. Jednostavno. Cris će se spuštiti na traženu težinu, ali Ronda se ne želi boriti. Boji se - rekao je Ortiz i nastavio:

- Ronda je takav sjajan borac da mi je to sve ludo. Pomislili bi da kad ste najbolji na svijetu da se želite boriti s najboljima, ali tako je kako je.

Brazilkin nutricionist George Lockhart gostovao je na MMA Houru i rekao da može spustiti Cris Cyborg na granicu bantama od 61,2 kilograma, ali dodao je da kada bi radili pokusno skidanje kilograma Brazilka bi izgubila oko mjesec dana treninga.

>> Više o borilačkim sportovima čitajte na portalu Croring Magazine

>> Cyborg čeka dobru novčanu ponudu prije nego što ju pošteno prebijem!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije