Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOVRŠENA JE

Tetovaža reprezentativca podijelila zemlju: Ima dublje značenje

Raheem Sterling
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.05.2018.
u 19:29

- Trebao bi se sramiti. Tražimo da ukloni tetovažu ili ju prekrije drugom tetovažom. Ako to odbije, smatramo da bi trebao biti udaljen iz reprezentacije

Mir u taboru engleske nogometne reprezentacije uoči Svjetsko prvenstva u Rusiji nakratko je narušen zbog tetovaže nogometaša Manchester Cityja Raheema Sterlinga.

On se naime na društvenim mrežama pohvalio tetovažom strojnice M16 na listu desne noge.

Odmah su se na noge digle udruge koje se bore protiv korištenja vatrenog oružja

- Tetovaža je odvratna. Raheem bi trebao biti uzor mladima, a on je odlučio veličati oružje. Trebao bi se sramiti. Tražimo da ukloni tetovažu ili ju prekrije drugom tetovažom. Ako to odbije, smatramo da bi trebao biti udaljen iz engleske reprezentacije - rekla je za The Sun Lucy Cope, osnivačica udruge 'Mothers Against Guns'.

Raheem Sterling
1/12

I dok ga neki napadaju, neki ga brane, a jedan od njih je Gary Lineker.

- Tako tipično za našu zemlju da pred veliko natjecanje srozavamo moral naših igrača. Čudno je, nepatriotski i tužno - napisao je Lineker.

Kada je vidio koliko je pažnje njegova tetovaža privukla, javio se i sam Sterling.

- Moj je otac upucan kada su mi bile dvije godine. Tada sam se zakleo da nikada u životu neću taknuti oružje. Ja pucam s desnom nogom tako da tetovaža ima dublje značenje. I još je uvijek nedovršena - poručio je Sterling.

Komentara 14

DO
domxerex
19:54 29.05.2018.

Tipično ljevičarska posla. Napadaju čovjeka a da ne znaju motiv i značenje. Da je imao sliku Staljina ili Maoa nitko mu od njih ništa ne bi prisrao.

VO
vodopad
06:19 30.05.2018.

da je na guzi tetovirao govno digle bi se udruge za zaštitu guze

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:51 29.05.2018.

ma to su se digle antife!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije