Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DEBAKLA

Maradona se oglasio: Messi, ovo ti moram reći...

Luka Modrić i Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.06.2018.
u 11:24

Maradona je Messija kao izbornik vodio na SP-u 2010. kada su Argentinci stigli do četvrtfinala gdje ih je izbacila Njemačka s neugodnih 4:0.

Dvostruki svjetski prvak Argentina katastrofalno je otvorila SP-u Rusiji. Argentinci su u prvom kolu remizirali s Islandom (1:1), a onda doživjeli poniženje protiv Hrvatske (0:3). Nakon dva kola su u teškoj situaciji - za prolazak skupine danas moraju svladati Nigeriju i nadati se da će vatreni slaviti protiv Islanda.

A mnogo je kritika na račun Lionela Messija čiji je učinak na SP-u zasad jedan promašeni jedanaesterac. No, legendarni Diego Armando Maradona stao je u zaštitu Messija i poručio mu je preko argentinskih medija:

- Leo, želim ti reći da te ne smijemo kriviti ni za što. Apsolutno ništa nije tvoja greška. Volim te i cijenim kao uvijek.

Luka Modrić i Lionel Messi
1/7

Maradona je Messija kao izbornik vodio na SP-u 2010. kada su Argentinci stigli do četvrtfinala gdje ih je izbacila Njemačka s neugodnih 4:0.

- Messi je na tom turniru bio izvanredan - kaže Maradona.

>> Pozivamo vas da nam pošaljite svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net i pokažete kako bodrite vatrene.

>> Hrvatski navijači u Rostovu

Komentara 9

PR
prajdali100
11:50 26.06.2018.

Messi je čudo od igrača ali nema momčad.Nisu klapa, nema kemije, nešto ne štima.

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
18:05 26.06.2018.

Bolje da prodju mozda ih nabijemo opet u finalima.

TZ
tibold.zvonimir
12:08 26.06.2018.

Normalno da ne štima u savezu, kad Messi određuje tko će igrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije