Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOIGRAVANJE

Ted Sator: Imamo solidne izglede protiv Graza

Medvescak
Sanjin Strukić/PIXSELL
21.02.2010.
u 08:44

Medvjedi će u Grazu u prvoj utakmici doigravanja imati i glasnu podršku jer očekuje se dolazak više od stotinu zagrebačkih navijača.

Medvjedi sigurno neće dugo razbijati glavu utakmicom s Albom jer već ih u nedjelju očekuje prvi dvoboj četvrtfinala doigravanja kod Graza (18 sati).

– S njima smo ove sezone igrali šest prvenstvenih utakmica te dva prijateljska susreta i svaki put odlučivao je jedan gol ili penali. Tako će, vjerujem, biti i večeras. Imamo dobre šanse dobiti utakmicu te tako poboljšati šanse za prolaz u polufinale – smatra predsjednik Damir Gojanović.

I trener Ted Sator optimist je uoči Graza.

– Sviđaju mi se naši izgledi protiv Graza, no ovo su sasvim drugačije utakmice od regularnog dijela sezone. Doigravanje je ipak nešto sasvim drugo – kaže Sator.

Medvjedi će u Grazu imati i glasnu podršku jer očekuje se dolazak više od stotinu zagrebačkih navijača.

Od ostalih parova najzanimljiviji će biti dvoboj RB Salzburga i KAC-a. Salzburg je najskuplja momčad lige, a KAC je aktualni prvak. Na kraju će trećeplasirani Vienna Capitals ugostiti Albu Volan, a četvrtfinalni par je i Linz – Villach.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije