Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK I BIVŠI KAPETAN

Talijani se raspisali o Zlatku Daliću i Dariju Srni: Sprema se senzacija?!

Zlatko Dalić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
04.06.2019.
u 13:22

Talijanski mediji navode da je Roma zainteresirana za hrvatskog izbornika, a navodno su neki kontakti već ostvareni.

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić nakon senzacionalnog uspjeha na Svjetskom prvenstvu dobivao je ponude za posao sa svih strana svijeta. Sve to je odbio, no zainteresiranih i dalje ne manjka. Sada se spominje Roma.

Naime, talijanski mediji navode da je rimski klub zainteresiran za hrvatskog izbornika, a navodno su neki kontakti već ostvareni. Spominju se još trener Šahtara Paulo Fonseca i Roberto De Zerbi koji vodi Sassuolo.

Podsjećamo, Roma je ostala bez trenera nakon što je Claudiju Ranieriju istekao ugovor.

Talijanski mediji donose vijesti i o bivšem kapetanu hrvatske reprezentacije Dariju Srni. L'Unione Sarda navodi da je Cagliari Srni ponudio produljenje ugovora na još godinu dana.

Bivši kapetan vatrenih ima 37 godina, a kao opcija spominje se i povratak u Hajduk u posljednjoj igračkoj sezoni. Ovaj izvor navodi da je splitski klub ponudio povratak svojem bivšem igraču, a Srna navodno nema ništa protiv.

Talijani navode da bivši vatreni još nije odlučio i da mu treba neko vrijeme da odluči.

Ključne riječi

Komentara 6

WT
Wtf
14:59 04.06.2019.

Bilo bi lijepo vidjeti Srnu opet u Hajdukovom dresu.

NA
NasaSenkica
16:43 04.06.2019.

Srna bi bio veliko pojacanje za Hajduk bez obzira na 36 godina.. Bio bi veliki forte za ostale mlade igrace koji bi stekli uz njega veliko iskustvo.

BU
Bubalamala
18:47 04.06.2019.

Mislim da će nakon kvalifikacija Dalić ostati bez posla i pitanje je dali će Talijanima i onda biti zanimljiv !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije