Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok iz Uefe

Zbog svastike na Poljudu: Hrvatska protiv Engleske igra pred praznim tribinama!

Hrvatska - Bugarska
Foto: Pixsell
1/6
30.01.2018.
u 16:38

Našoj reprezentaciji ostala je još jedna utakmice kazne zbog svastike na terenu poljudskog stadiona uoči kvalifikacijskog dvoboja za Euro 2016. protiv Italije

Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji reprezentacije će igrati u Ligi nacija. Hrvatska će igrati u skupini s Engleskom i Španjolskom. Nakon ždrijeba hrvatski izbornik Zlatko Dalić bio je oduševljen ždrijebom.

- To su spektakularne reprezentacije i čekaju nas četiri sjajne utakmice. Nismo mogli očekivati ništa bolje, ništa jače, jer protiv Španjolske i Engleske može se samo uživati. Stadioni će biti puni - rekao je tada Zlatko Dalić.

Hrvatska - Bugarska
1/21

Ali stvari su se promijenile. Naime, 12. listopada Hrvatska će protiv Engleske igrati pred praznim tribinama. Našoj reprezentaciji ostala je još jedna utakmice kazne zbog svastike na terenu poljudskog stadiona uoči kvalifikacijskog dvoboja za Euro 2016. protiv Italije.

Disciplinska komisija Uefe tada je kaznila HNS oduzimanjem jednog boda, 100.000 eura te dvije domaće utakmice u Uefinim natjecanjima bez gledatelja.

Hrvatska je u kvalifikacijama za Euro u Maksimiru (10. listopada 2015.) igrala protiv Bugarske (3:0) pred praznim tribinama, a drugu utakmicu kazne odradit će 12. listopada ove godine protiv Engleske.

Uefa je potvrdila: "Utakmica između Hrvatske i Engleske u Ligi nacija igrat će se pred praznim tribinama".

Komentara 128

KA
kacavenda
16:51 30.01.2018.

Konacno ostoja i jovanovic ponosni

DU
Deleted user
16:59 30.01.2018.

Mislim da je doslo vrijeme gdine ministre Bozinovicu. Razotkrijte te ljubitelje svastike. Zelim Vam puno uspjeha.

SP
spremni0
17:38 30.01.2018.

ostoja i orjunaški kokošari prokleti bili!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije