Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik

Dalić: Bit će spektakl! Ovo je mnogo bolje od prijateljskih utakmica

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
24.01.2018.
u 13:33

Sjajno je od Uefe da su napravili ovo natjecanje. Imat ćemo četiri spektakularne utakmice i bit će sjajne za nas i navijače i cijelu Hrvatsku. To je natjecanje bez nekog pritiska, rekao je Zlatko Dalić

U premijernom izdanju Uefine Lige nacija hrvatska nogometna reprezentacija igrat će s bivšim svjetskim prvacima Engleskom i Španjolskom.

Utakmice se igraju od rujna do studenoga 2018. godine, poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji, a one će zamijeniti prijateljske utakmice.

Nakon ždrijeba u Lausannei, izbornik Zlatko Dalić bio je zadovoljan.

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
1/21

– Sjajno je od Uefe da su napravili ovo natjecanje. Imat ćemo četiri spektakularne utakmice i bit će sjajne za nas i navijače i cijelu Hrvatsku. To je natjecanje bez nekog pritiska – rekao je izbornik za Sportklub.

Kakve su ambicije Hrvatske?

– U svakom natjecanju želimo biti najbolji i pobijediti. Neće biti nimalo lako, to dolazi nakon SP-a i želimo najbolji mogući rezultat. Ovo su teške utakmice, jake reprezentacije.

Liga nacija dolazi umjesto prijateljskih utakmica. Što mislite o formatu natjecanja?

– To je mnogo bolje nego one prijateljske utakmice koje nekad ne nose pravi naboj. U svakom slučaju, ovo je sjajno natjecanje i nadam se da će zaživjeti.

Ima li kakvih novosti u reprezentaciji?

– Sve je u redu, svi su igrači zdravi i igraju. Obići ćemo ih i vidjeti u kakvom su stanju. Nadam se da će biti spremni za prvu turneju koja nas čeka – završio je izbornik Zlatko Dalić.

 

Komentara 16

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
14:19 24.01.2018.

Dobra odluka i dobra pravila ... sad se konačno vidi tko je tko na nogometnoj karti Evrope i svijeta !

DU
Deleted user
14:03 24.01.2018.

ne , upravo suprotno. dati jednu ili dvije utakmice na poljud u split. Organizaciju prepustiti NK Hajduku a tražiti ih garancije plaćanja u slučaju nereda!

DU
Deleted user
15:39 24.01.2018.

Još dvije savršene prilike da se sramotimo pred svijetom sa Maksimirskim ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije