Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski dvoboj

Dalić će ovo sigurno gledati: Argentina igra protiv Španjolske

Argentina
Foto: Reuters/PIXSELL
25.01.2018.
u 22:23

Bit će to dvoboj dviju reprezentacija protiv kojih će Hrvatska tijekom ove godine igrati službene susrete.

Španjolski nogometni savez (RFEF) objavio je u četvrtak kako je za 27. ožujka ove godine dogovorio prijateljsku utakmicu protiv Argentine koja će se igrati na stadionu madridskog Atletica Wanda Metropolitano.

Bit će to dvoboj dviju reprezentacija protiv kojih će Hrvatska tijekom ove godine igrati službene susrete.

Argentina će biti jedan od suparnika izabranika Zlatka Dalića u skupini D na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, dok će protiv Španjolske Hrvatska igrati tijekom jeseni u Ligi nacija.

Hrvatska i Argentina će igrati u 2. kolu u skupini 21. lipnja u Nižnjem Novgorodu, dok će Španjolska i Hrvatska igrati 11. rujna u 1. kolu Lige nacija u Španjolskoj te 15. studenoga u Hrvatskoj.

Komentara 1

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
01:19 26.01.2018.

Argentina se vraški namučila protiv " B " reprezentacije HR koja ju je nadigrala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije