Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRINJSKI

Šunjić: Mandžukić je stvarno zvijer

'BiH,21.11.10. mostar,  prijateljska utakmica, zrinjski - dinamo Photo:Zoran Grizelj'
'Zoran Grizelj/Vecernji list'
24.01.2010.
u 15:05

Stoper plemića tvrdi kako u dosadašnjem dijelu priprema sve teče dosta dobro. Već prvih dana napunili su se optimizmom.

Nogometaši Zrinjskog jučer su imali slobodan dan. Stigli su tako malo opustiti svoje mišiće koji iz dana u dan znaju postati jako zamorni. I nekoliko dana nakon prijateljske utakmice s Dinamom, taj je susret i dalje glavna tema priča mostarskih nogometaša.

Mandžo je zvijer

Toni Šunjić je odigrao gotovo sat vremena na mjestu desnoga stopera. Protiv Dinama se predstavio također u vrlo dobrom svjetlu, što nije iznenađenje s obzirom da taj igrač konstantno napreduje. Posebno ga se u tom susretu dojmio Mario Mandžukić.

- Imao sam to priliku osjetiti uživo, Mandžukić je stvarno zvijer. Puno se kreće i za napadača dobro igra u fazi obrane. Siguran sam da je kvalitetom prerastao Dinamo i 1. HNL. Da budem iskren, čuvati igrača takvog tipa mi inače baš i ne paše, ali kojem bi to stoperu pasalo, pohvalno je govorio stoper Zrinjskog o svom nedavnom protivniku.

Prema Šunjićevom mišljenju, pripreme za nastavak prvenstva ne samo da teku dosta dobro nego pobuđuju i optimizam u puno bolja izdanja u nastavku prvenstva. Jedno poluvrijeme pripremne utakmice bilo je dovoljno da bi se vidjelo kako se na pravi način na teren vraćaju Žižović i Stojanović. Spomenuti dvojac uvijek je posjedovao kvalitetu, ali je bilo upitno na kakav će se način vratiti na teren nakon dugotrajnih oporavaka od ozljeda.

Stoja i Žile su pojačanja

- Vidjeli ste i sami kako su dobro 45 minuta odigrali Žile i Stoja (nap.a. Žižović i Stojanović). Onakvi igrači neće zaboraviti kako se igra nogomet, kroz smijeh je kazao Šunjić te je nakon toga zvučio još optimističnije:

- Ako sve bude u redu s njima, oni će za našu momčad biti prava pojačanja u igri prema naprijed. S njima ćemo dobiti na kreaciji, lepršavosti, jednostavno bit ćemo znatno jači i siguran sam da bismo takvi mogli krenuti u borbu na oba fronta, dodao je Šunjić.

Zrnjski će danas ponovno nastaviti s treninzima. Još nije sigurno gdje će plemići odraditi drugi dio priprema. Neka od odredišta su obližnji Čitluk ili Međugorje gdje su uvjeti smještaja i kapaciteta za trening prilično dobri.

Komentara 2

VK
vječni krojf
12:22 30.01.2010.

Kakav kompliment!!! Mandzukic je zvjer,pravi bosanski kompliment,kakvo izrazavanje.Boze pomozi takvima

M2
maestro-25
07:49 09.07.2010.

@Krojf; U sklopu nogometnog izrazavanja je receni izras sasvim u redu. Mislim da bi ti trebao razmisliti dali si u pravu, kada radi takve bezazlene stvari spominjes Boga... Mislim vise da je tvoje izrazavanje i sijanje nepotrebne mrznje neprimjereno i bezobrazno - ali to je vjerojatno stvar kucnoga odgoja... mozda razmislis malo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije