Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTO?

Šukeru smeta Šimićev izbor u poplavi nogometnih nagrada

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
10.06.2018.
u 09:52

No bilo je bi u najmanju ruku korektno da se HNS u najjačem sastavu pojavi u Westinu, oda priznanje i sindikatu koji radi i bori se za prava nogometaša

U predvečerje odlaska Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju Nogometni sindikat šesti put izabrat će najbolje nogometaše u sezoni 2017./18., a tu će priredbu, kao i prošle godine, izravno prenositi Sportklub televizija od 19.45 sati na svom prvom programu. Sjećamo se sjajne prošlogodišnje priredbe u Laubi.

I dok bismo slavodobitnike već mogli i pretpostaviti, bit će zanimljivo vidjeti tko će se pojaviti u zagrebačkom hotelu Westin na dodjeli nagrade.

Premalo poštovanja

Pojavila se informacija da će Davor Šuker bojkotirati nagradu koju dodjeljuje Nogometni sindikat i da je baš zato Hrvatski nogometni savez odlučio uvesti svoj odabir najboljeg nogometaša sezone, gotovo identičan ideji Nogometnog sindikata koji k tome vodi čovjek koji je otvoreno želio biti protukandidat Davoru Šukeru uoči prosinačke skupštine HNS-a. Zbog taštine Saveza i njegova predsjednika preko toga će oni teško prijeći.

Davor Šuker
1/18

No bilo je bi u najmanju ruku korektno da se HNS u najjačem sastavu pojavi u Westinu, oda priznanje i sindikatu koji radi i bori se za prava nogometaša, ali i našim reprezentativcima koji će tamo primati nagrade.

Iako hrvatski nogomet u ovoj generaciji ima nekoliko superklasnih igrača koji ostvaruju planetarne rezultate, pomalo je neozbiljno da imamo i nekoliko različitih izbora. Najdugovječniji je izbor Večernjeg lista (46 godina) gdje biraju bivši reprezentativci, a sportaša pak biraju Sportske novosti još i dulje.

Ali očito da raznorazni sportski djelatnici žele sami sebi dati na važnosti pa su jake sportske krovne organizacije same odlučile birati između svojih kadrova. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije