Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VUKOVARU

HNS izabrao najbolje u devet kategorija: Modrić najbolji igrač

Mateo Kovačić i Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
07.06.2018.
u 22:15

Najboljim igračem HNL-a proglašen je Hilal Soudani, a vratarom Dominik Livaković. Matjaž Kek najbolji je trener, a Ivan Bebek sudac lige.

Kapetan vatrenih Luka Modrić proglašen je na svečanoj večeri HNS-a u Vukovaru izabran je za najboljeg hrvatskog igrača u natjecateljskoj sezoni 2017/2018 godine.

Uz Modrića nominirani za ovu nagradu bili su još Dejan Lovren, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić i Andrej Kramarić. Nakon preuzimanja trofeja Modrić se zahvalio svima koji su glasali da on dobije ovu nagradu.

- Drago mi je da sam baš ja prvi dobitnik i nadam se kako će ovaj Trofej HNS-a postati tradicija. Za Svjetsko prvenstvo mogu obećati da ćemo dati maksimum i učiniti sve da ispunimo očekivanja i nas i naših navijača. Valjda će se pritom dogoditi i pravi rezultat - rekao je Modrić.

Mateo Kovačić i Luka Modrić
1/16

Dodao je i kako očekuje da će igra reprezentacije protiv Senegala u Osijeku biti bolja nego što su prikazali protiv Brazila u Liverpoolu.

- Vjerujem da ćemo popraviti stvari koje nisu valjale protiv Brazila i odigrati jednu dobru utakmici. Osobno sam dobro pripremljen i ne osjećam se umorno te s nestrpljenjem očekujem početak Svjetskog prvenstva u Rusiji - rekao je Modrić u izjavi novinarima.

Igrač Dinama El Arabi Hilal Soudani proglašen je za najboljeg igrača Hrvatski telekom Prve lige. Soudani je i najbolji strijelac 1.HNL. 

Na večeri u Vukovaru proglašena je i najbolja momčad HT Prve lige za sezonu 2017/2018. Momčad lige je u sastavu: Livaković (Dinamo), Nižić (Hajduk), Župarić (Rijeka), Barišić (Osijek), Juranović (Hajduk), Ademi (Dinamo), Bradarić (Rijeka), Majer (Lokomotiva), Soudani (Dinamo), Heber (Rijeka), Ivanovski (Slaven Belupo). 

Bila je ovo prilika i da se gol Petra Bočkaja (NK Osijek), na utakmici protiv NK Rijeke, proglasi za najljepši u tek završenoj sezoni. Obrana vratara Hajduka Karla Letice u utakmici protiv Rijeke proglašena je za najbolju obranu u prošloj sezoni. Za najboljeg mladog nogometaša (do 21 godine) izabran je Lovro Majer iz Lokomotive, najbolji vratar je Dinamov golman Dominik Livaković, a trener Matjaž Kek iz Rijeke. Najbolji igrač Druge lige je Domagoj Drožđek iz Varaždina, malonogometaš Dario Marinović (Murcia), nogometašica Iva Landeka (Rosengard), a najbolji sudac Ivan Bebek.

Uoči svečanosti dodjele trofeja prikazan je dokumentarni film o "bronačnoj" reprezentaciji iz Francuske. Svečanosti u Vukovaru nazočio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije