Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KAMPU REPREZENTACIJE

Seks skandal trese Argentinu: Savez sve želio zataškati?!

Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.06.2018.
u 20:16

U Argentini su masovno prenijeli ovo priču i počeli nagađati kako je predsjednik Saveza Claudio Tapija počeo razmatrati opciju smjene izbornika, samo tjedan dana prije prve utakmice na SP-u.

Veliki skandal u Argentini izazvao je intervju Gabriela Anelle na Radiju Miter na kojem je optužio Jorgea Sampaolija za seksualno zlostavljanje kuharice u kampu reprezentacije, piše Goal.

Novinar tvrdi kako ima pouzdane i provjerene informacije od ljudi bliskih reprezentaciji Argentine koji se slažu kako je izbornik napastvovao kuharicu gaučosa, a sve je zataškao - Savez!

Naime, upravo je Argentinski nogometni savez, navodno, odigrao ključnu ulogu isplativši svojoj djelatnici veliku sumu novca kako ne bi podnijela tužbu policiji i kako bi osigurali njenu šutnju u medijima.

Argentina
1/15

- Mogu potvrditi kako je Sampaoli izazvao incident s kuharicom koja radi u kampu, no izbornika još nije snašla pravda jer Savez čini sve kako bi zaštitila Sampaolija i zadržala priču u tajnosti - rekao je Miter.

U Argentini su masovno prenijeli ovo priču i počeli nagađati kako je predsjednik Saveza Claudio Tapija počeo razmatrati opciju smjene izbornika, samo tjedan dana prije prve utakmice na Svjetskom prvenstvu.

Ipak, valja napomenuti kako se radi o novinaru narušenog kredibiliteta nakon što je prije koju godinu izašao s bombastičnom pričom o tome kako je iz prve ruke vidio Ezequiela Lavezzija kako puši marihuanu...No, i tada je izazvao lavinu reakcija, a igrači su nekoliko mjeseci bojkotirali medije i odbijali davati bilo kakve izjave! 

Stoga, obzirom na izvor, vjerojatnije je kako u priči nema istine, ali činjenica je kako je ovo, posebno nakon otkazane utakmice s Izraelom uslijed velikog pritiska Palestine, posljednje što je trebalo gaučosima uoči utakmica protiv Islanda, Hrvatske i Argentine...

Komentara 5

Avatar Celzijus
Celzijus
22:01 09.06.2018.

Novinari u cijelom svijetu isti ološ.

KE
Kecina
05:23 10.06.2018.

gaučosi protiv argentine. Sigurno dobra utakmica :-)

MA
Marvin
10:30 10.06.2018.

Dalicu pazi , kod nas su maheri za takve stvari , sobzirom koliko ima onih koji strasno "vole" hrv.reprezentaciju , samo je za ocekivati sto je sljedece .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije