Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska u finalu

Strava u Zaprešiću: Mladog igrača oživljavali deset minuta

Engleska - Turska
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
Autori: Ivan Halar, Hina
16.05.2017.
u 20:32

Engleski igrač Tashan Oakley-Boothe u jednom duelu dobio je laktom u glavu te se srušio bez svijesti.

Nogometna reprezentacija Engleske prvi je finalist Europskog prvenstva za igrače do 17 godina koje se održava u Hrvatskoj, mladi Englezi su u polufinalu u Zaprešiću svladali vršnjake iz Turske sa 2-1 (2-1).

No, pobjeda Engleza pala je u drugi plan zbog stravičnog trenutka kad je stradao engleski igrač Tashan Oakley-Boothe. On je u duelu s Hasanon Adiguzelom dobio lakat u vrat nakon čega se srušio i ostao ležati bez svijesti. Pomoć mu se pružala desetak minuta nakon čega je odvezen u bolnicu.

Kako pišu 24sata, prema prvim informacijama, Oakley-Boothe došao je svijesti.

Engleska je povela sa 2-0 pogocima Hudson-Odoija (11) i Sancha (37), a za Tursku je u samoj završnici prvog poluvremena smanjio Kesgin (40+3). U drugih 40 minuta rezultat se nije mijenjao pa će mladi Englezi igrati u petak u finalu u Varaždinu (20 sati) protiv boljeg iz drugog polufinala u kojemu od 20.30 sati upravo u Varaždinu igraju Njemačka i Španjolska.

Četiri reprezentacije koje su se plasirale u polufinale ovoga EP-a izborilo je i nastup na Svjetskom prvenstvu koje će se održati u Indiji od 6. do 28. listopada, a nastup u Indiji u utorak je izborila i Francuska koja je u susretu za peto mjesto u Sesvetama svladala Mađarsku sa 1-0 (1-0) golom Gouirija (26). 

Engleska - Turska
1/10

Komentara 2

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
22:41 16.05.2017.

Što je to "strava"? To nije hrvatska riječ. Je li to neka trava koja se zove "S"? Iz konteksta je za zaključiti da se radi o strahu. Strah, užas, briga, zabrinutost, šok, panika...

DU
Deleted user
22:53 16.05.2017.

ozivljavali???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije