Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završnica

Engleska i Njemačka u polufinalu EP-a za igrače do 17 godina

Njemačka U-17
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
13.05.2017.
u 22:27

Njemačka je u četvrtfinalu u Zaprešiću bila bolja od Nizozemske 2:1, dok je Engleska u Velikoj Gorici porazila Irsku 1:0

Nogometne reprezentacije Njemačke i Engleske izborile su plasman u polufinale Europskog U-17 prvenstva koje se održava u Hrvatskoj. Njemačka je u četvrtfinalu u Zaprešiću bila bolja od Nizozemske 2:1, dok je Engleska u Velikoj Gorici porazila Irsku 1:0.

Nizozemci su poveli u posljednjoj minuti prvog dijela golom Zakarija Aboukhala, no mladi 'elf' je u nastavku okrenuo rezultat, a strijelci su bili Elias Abouchabaka (66)  i Jann-Fiete Arp (79).

U drugom susretu Englezi su slomili Irce golom Jadona Sancha u 13. minuti.

Njemačka će u polufinalu igrati protiv Španjolske 16. svibnja u Varaždinu, a istog dana u Zaprešiću će u drugom polufinalnom paru snage odmjeriti Turska i Engleska.

Finale je 19. svibnja u Varaždinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije