Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI IZ NHL-A

Strašno! Kanadski hokejaš (35) doživio drugi srčani udar, hitno prebačen u bolnicu

Penguins Kris Letang Stops Empty Net Goal in Pittsburgh
ARCHIE CARPENTER/NEWSCOM
01.12.2022.
u 01:00

Kanađanin je odvezen u bolnicu, s obzirom da je klupskim liječnicima rekao kakve simptome osjeća.

Kris Letang, sjajni defanzivac Pittsburgh Penguinsa, doživio je srčani udar, objavili su iz NHL momčadi.

„Odlično poznajem svoje tijelo i znam da nije ništa ozbiljno. Ostat ću na ispitivanjima i vjerujem brzo se vratiti na led“, istaknuo je Letang.

Ovo mu nije prvi put da se suočava sa ovakvim problemima. Tijekom 2014.godine već je doživio jedan srčani udar. Utvrđeno je da ima od rođenja malu rupu u zidu srčanog mišića.

U ovoj sezoni je postigao gol i imao 11 asistencija na 21 utakmici, a u prosjeku je provodio najviše vremena na ledu u svojoj ekipi, 23:54 minute.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar MRBEAN24
MRBEAN24
07:57 01.12.2022.

Mi teoretičari smo vas upozoravali na bocke, smijali ste se i vrijeđali a sada svaki dan članak o IZNENADNOJ smrti . . .

LO
Lolita3
00:28 01.12.2022.

Booster?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije