Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski junak

Stivi, svaka čast! Vrhunska partija kad je bilo najpotrebnije

Ivan Stevanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/14
20.01.2018.
u 22:40

Na kraju utakmice dobio je velike ovacije, a osmijeh mu nije silazio s lica.

Od početka Europskog prvenstva pričali smo da nam trebaju vratari, da nam za velike stvari trebaju njihove obrane. U prve četiri utakmice nismo to imali, ali večeras, kad je bilo najpotrebnije, pojavio se Ivan Stevanović.

- Vratari su jako osjetljivi ljudi. Ne znam što se dogodilo, ali je očito da se griješilo. Da ja biram, počeo bih s Ivanom Stevanovićem, a Alilović bi mu držao leđa i krpao kad ne ide. Možda sam malo subjektivan jer znam Stivija, radio sam puno s njim, ali znam koliko je kvalitetan, rekao je u emisiji Večernjeg lista uoči ove utakmice Mario Kelentrić i bio u pravu.

Ivan Stevanović
1/32

Červar kao da ga je čuo i Stevanovića je stavio na gol od prve minute, a Alilović mu je davao podršku. I vratar Kadetten Schaffhausen opravdao je povjerenje koje je dobio, obranio je 15 udaraca (iako službena statistika piše 14), od kojih su mnogi bili ziceri.

Na kraju utakmice dobio je velike ovacije, a osmijeh mu nije silazio s lica. I neka je tako, zaslužio je to. Nadamo se da je sad dobio samopouzdanje i da ćemo na krilima njegovih obrana nastaviti sa sjajnim rezultatima na ovom prvenstvu.

Komentara 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:40 21.01.2018.

Bravo hrvatu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije