Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POBJEDE

Červar: Nikad nisam doživio toliko uvreda, ali kod nas je to normalno

Hrvatska - Norveška
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
20.01.2018.
u 22:34

- Prati me to od početka karijere, stalno nekome smetam. Moram raditi svoj posao, da mi savjest bude čista.

Hrvatska rukometna reprezentacija svladala je Norvešku s 32:28 i tako ostala u igri za polufinale Europskog prvenstva.

- Dečki su odigrali odlično, ali nije gotova priča. Sada nam slijedi teška utakmica s Francuskom. Pohvalio bih publiku koja je nosila našu ekipu. No, mi smo ih na to natjerali odličnom igrom. Hvala i Splićanima koji su na odlično bodrili u prvom krugu - rekao je izbornik Lino Červar te se osvrnuo na igrače.

Hrvatska - Norveška
1/14

- Ne bih nikoga izdvajao. U prvom dijelu smo imali tehničke greške i to je bio razlog zbog kojega se nismo odvojili. Ovo je bila fantastična večer za rukomet, ali još ništa nije napravljeno. Moramo čvrsto stajati na zemlji, ne dizati se u nebesa i euforiju. Bit će ono što zaslužimo.

Nije bilo lako nakon poraza od Švedske i loše igra protiv Bjelorusije.

- Nikad nisam dobio toliko uvreda u mojoj zemlji, ali to je normalno kod nas. Rekao sam igračima da moramo biti smireni u usmjeriti se prema našoj igri. I tako je bilo. Sve pohvale igračima, izgarali su do zadnjeg atoma snage - rekao je Červar i dodao:

- Prati me to od početka karijere, stalno nekome smetam. Moram raditi svoj posao, da mi savjest bude čista. Nisam svetac, i ja griješim. Kritika je svakako dobrodošla, ali jako sam osjetljiv na uvrede.

Slijedi nam utakmica s Francuskom.

- Svaka utakmica je nova priča. Francuska ima pregršt medalja i respektiramo ih. Oni su favoriti kao prvaci svijeta, a mi smo jako oslabljeni. Oni jako ovise o Karabatiću, a mi o Duvnjaku. Pokazali smo kvalitetu i pored toga što smo igrali bez lidera. Dalje moramo skromno, ponizno i boriti se za svaku loptu.

Komentara 15

BL
blokiraniantikomunist
22:47 20.01.2018.

ajme Lino pa nije valjda da s toliko godina još doživljavaš dvadesetak partizančna kvazi novinarčeka s opskurnih portala i par stotina njihovih lajavih sljedbenika.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
22:57 20.01.2018.

Bio je dobar, smiren, vukao dobre poteze možda pred kraj trebao Stepančića uvest al rezultat mu daje za pravo .. predsjednica s žvakom u ustima među i s narodom ne u vip loži... prekrasno... krasotica naša bez konkurencije

Avatar Django
Django
23:08 20.01.2018.

Ma samo se ne treba sekirati. To nisu uvrede, to je navodno satira. A najslađe je kad im se uzvrati na način kako je to učinjeno večeras.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije