Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Manuele, naklon do poda! Publika u deliriju nakon prekrasne geste Štrleka

Ivan Stevanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/14
20.01.2018.
u 22:16

Teško je nekoga izdvajati jer su gotovo svi odigrali dobro, svi su povukli i bili prava momčad. No, ipak se dvojica izdvajaju - jedan je Manuel Štrlek, a drugi Ivan Stevanović.

Hrvatski rukometaši odigrali su sjajnu utakmicu i pobijedili su Norvešku 32:28. Bilo je ovo puno bolje izdanje kauboja, bili su rastrčani i razigrani od početka do kraja.

Teško je nekoga izdvajati jer su gotovo svi odigrali dobro, svi su povukli i bili prava momčad. No, ipak se dvojica izdvajaju - jedan je Manuel Štrlek, a drugi Ivan Stevanović.

I upravo su oni glavni akteri jedne velike priče, jedne prekrasne geste.

Ivan Stevanović
1/10

Naime, igračem utakmice proglašen je Manuel Štrlek, igrač koji je to zaista i zaslužio jer je zabio šest golova iz sedam pokušaja, a posebno je oduševio kada je u 50. minuti, u trenucima kada smo igrali s dvojicom igrača manje, ukrao jednu loptu i odveo nas na pet razlike.

Ivan Stevanović
1/32

Međutim, Štrlek je procijenio da je ovo bila Stevanovićeva večer, okrenuo se prema njemu i rekao:

"Ovo je tvoja nagrada".

Nakon što mu je uručena, došao je do Stivija i na opće oduševljenje tribina predao to našem junaku koji je imao 15 obrana. Manuele, naklon do poda!

 

Komentara 30

DO
domolub
22:27 20.01.2018.

BRAVO ZA HRVATSKUUUUU

Avatar Mirko224
Mirko224
22:37 20.01.2018.

Bravo za dečke i publiku.

CR
CroRina
22:47 20.01.2018.

...Režiser prijenosa stalno lovi fuffe u publici...u sred kontre. ..pa ovaj gaff sa Štrlekovom predajom nagrade Stiviju... ma OTKAZ mu dati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije