Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNS izabrao

Štimac ima 7 glasova za kandidaturu

Stimac
Robert Anić/PIXSELL
28.11.2010.
u 21:57

Igor Štimac i službeno je ispunio prvi uvjet za kandidaturu za predsjednika HNS-a. Nogometni savez Zagrebačke županije postao je sedmi koji ga je podržao u kandidaturi za šefa HNS-a.

Na tajnom glasovanju 11 članova Izvršnog odbora podržalo je Štimca, a trojica su glas dali Vlatku Markoviću. Štimčeva struja srušila je bastion i Markovićeva najjačeg saveznika svih 12 godina njegove vladavine. Aktualni predsjednik HNS-a nije se pojavio i svoj je nedolazak ispričao važnijim obavezama. Štimac je imao petnaestominutno izlaganje, a nakon toga odgovarao je na pitanja članova Izvršnog odbora. - Ovo je veliki korak ka konačnoj pobjedi - kazao je Štimac kojeg su, dakle podržale županije:

Zagrebačka, Splitsko-dalmatinska, Šibensko-kninska, Zadarska, Ličko-senjska, Varaždinska i Sisačka.

Cilja još na Vukovarsko-srijemsku i Istarsku te Udrugu prvoligaša, a nije se predao ni u Dubrovniku. (žj/VLM)

Ključne riječi

Komentara 14

VK
vječni krojf
22:43 28.11.2010.

budisvoj,a TI si najglupiji zato sto mislis da nije glup!!!!

KA
kajinx
23:02 28.11.2010.

Štimac nije glup, ali ima svoje osobne razloge da se ogrebe o financijski fond HNS i da upropasti i ono malo vrijednosti što nam je ostalo u nogometu.

BU
budisvoj
22:17 28.11.2010.

svi su glupi ....koji misle da je... štimac glup....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije