Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To nema smisla

Srpski trener opalio po hrvatskom kapetanu: Od kada je on to najbolji?

Luka Modrić i Radomir Antić
Foto: Sanjin Strukić/DPA/PIXSELL
1/7
04.04.2019.
u 16:55

- Dovede li Barcelona Griezmanna, Francuz će karijeru nastaviti na klupi umjesto na travnjaku - mišljenja je Antić

Radomir Antić, 70-godišnji srbijanski trener koji je tijekom bogate karijere vodio madridski Real i Barcelonu, istaknuo je u intervju za portal Goal da Luku Modrića ne smatra najboljim nogometašem svijeta.

- Od kada je to Modrić najbolji razigravač na svijetu? To što je dobio Zlatnu loptu uopće nema smisla. Niti asistira, niti postiže golove - kazao je Antić, pa u nastavku istaknuo svog favorita. Po njegovu mišljenju najbolje lopte na svijetu dijeli Belgijac Kevin De Bruyne.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

- Apsurdno je da niti jedan od španjolskih velikana ne razmišlja o njegovu dovođenju. To je igrač kakvog želite u momčadi. De Bruyne tjera ostale da igraju bolje - dodao je Antić i prokomentirao mogućnost dolaska Antoinea Griezmanna u Barcelonu:

- Griezmann je organizator igre, a Barcelona igra bez klasičnih veznih igrača. Ako ga kupe, uskoro će se naći na klupi jer za njega neće biti mjesta u momčadi. Barcelona Francuza ne treba - kazao je, između ostalog, u razgovoru za Goal.

Komentara 52

BU
Burger
17:00 04.04.2019.

Tko je ovaj?

BA
barbaizamerike
17:33 04.04.2019.

Taj se Antic moze postaviti na trepavice Ali svjet nemoze prevariti jer se zbog Modrica I njegovih poteza gleda nogomet

DA
Dak1959
18:07 04.04.2019.

Tko tebe uopće što pita ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije