Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽILI SU

Srebrni rukometaši brzo se vraćaju u Hrvatsku, evo kada i gdje će biti doček

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
26.01.2020.
u 18:05

U ponedjeljak od 19 sati na Vojničkom igralištu priredit će se doček hercegovačkom dijelu hrvatske reprezentacije. Čak četvorica naših reprezentativaca rođena su u Mostaru - Igor Karačić, Marin Šego, Marino Marić i Željko Musa

Hrvatska je europski viceprvak! Nadali smo se zlatnoj medalji nakon sjajnih igara u Austriji i Švedskoj, ali unatoč srebru, izabranici Line Červara zaslužili su doček koji će se pamtiti, ali trenutno se službeno ništa ne zna. 

Ipak, stižu neslužbene informacije, a one glase da se rukometaši vraćaju već u nedjelju.  

Prilika za one koji ih žele dočekati odmah pružit će se već za par sati.

Kauboji će se nakon dodjele medalja u Tele2 Areni zaputiti u zračnu luku. Oko 22 sata će poletjeti za Hrvatsku, dok bi u Zračnoj luci Franjo Tuđman trebali biti oko ponoći.

I dok još nema službene potvrde, proslava i doček na Trgu bana Jelačića bi se trebala prebaciti u ponedjeljak, ako je opće bude. Taj doček bi se trebao dogoditi oko podneva, a dodajmo i da se proslava uspjeha na Euru priprema u Bosni i Hercegovini.

U ponedjeljak od 19 sati na Vojničko igralište priredit će se doček hercegovačkom dijelu hrvatske reprezentacije. Čak četvorica naših reprezentativaca rođena su u Mostaru - Igor Karačić, Marin Šego, Marino Marić i Željko Musa.

>>> Pogledajte kako su hrvatski navijači uživali u Stockholmu



 

Komentara 16

Avatar nisam..robot
nisam..robot
18:13 26.01.2020.

Prvi ili drugi, skoro svejedno jer tu samo jos sreca i male sitnice odlucuju. Bravo junaci! Opet Hrvati na vrhu! A to nije sreca i nije slucajnost, to su geni kvalitetni "kameni"!

DU
Deleted user
18:19 26.01.2020.

Fino, neka malo i komšije pare oči na medaljama.

AC
accusator
20:36 26.01.2020.

Čestitke i srebrnim rukometašima i "drvenim" vaterpolistima! Bravo i opet bravo za "malu" Hrvatsku koja sportskim uspjesima dokazuje da možemo biti i u svemu drugom ravni "velikim" nacijama. Čestitke i navijačima koji su ovih dana svim srcem bodrili naše sportaše i pomogli im u ovom uspjehu. Veselimo se i pjevajmo im pjesme pobjedničke jer veliku nam radost prirediše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije