Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽILI SU
Povratak na članak

Srebrni rukometaši brzo se vraćaju u Hrvatsku, evo kada i gdje će biti doček

U ponedjeljak od 19 sati na Vojničkom igralištu priredit će se doček hercegovačkom dijelu hrvatske reprezentacije. Čak četvorica naših reprezentativaca rođena su u Mostaru - Igor Karačić, Marin Šego, Marino Marić i Željko Musa

Komentari 16

Avatar nisam..robot
nisam..robot
18:13 26.01.2020.

Prvi ili drugi, skoro svejedno jer tu samo jos sreca i male sitnice odlucuju. Bravo junaci! Opet Hrvati na vrhu! A to nije sreca i nije slucajnost, to su geni kvalitetni "kameni"!

VL
DU
Deleted user
18:19 26.01.2020.

Fino, neka malo i komšije pare oči na medaljama.

VL
DA
danijelrukavina4
20:12 26.01.2020.

Čestitke svim dečkima na uspjehu. Čestitke i stručnom stožeru i cijelom rukometnom savezu. Vi igrači ste tužni, mi navijači nismo. Izgubili ste u jednoj ravnopravnoj utakmici. Imam osjećaj da Španjolci nisu bolji od Vas. Moje je mišljenje da su samo bili odmorniji od Vas. Jer za mene je finale bila ona utakmica sa Norvežanima. Mislim da su oni, po meni daleko jača momčad od Španjolaca. Ja vjerujem da ste imali samo još jedan dan više da se "rekuperate" da bi dobili Španjolsku. Nemate za čim žaliti. To je sport. Vi ste naši pobjednici. Najvažnije je i to, da ste vratili rukomet među najbolje u svijetu. Dobri ste bili, čak što više, odlični. Svake godine priključuju se mlađe generacije. Ovim starijima je da im prenesu sportski duh ovog malog, ali ponosnog naroda.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
19:10 26.01.2020.

Utakmica dobra, suci solidni. Naši očito umorni i spori, istrošeni, vrlo malo kontri već idu pa stanu i čekaju da se ostali doteturaju, nikakve brze kontre. Dobiti tri gola na prazan gol u jednoj minuti je bila prava katastrofa. Nemamo za čime žaliti, nije nas išlo, nije bilo snage niti volje.

VL
AC
accusator
20:36 26.01.2020.

Čestitke i srebrnim rukometašima i "drvenim" vaterpolistima! Bravo i opet bravo za "malu" Hrvatsku koja sportskim uspjesima dokazuje da možemo biti i u svemu drugom ravni "velikim" nacijama. Čestitke i navijačima koji su ovih dana svim srcem bodrili naše sportaše i pomogli im u ovom uspjehu. Veselimo se i pjevajmo im pjesme pobjedničke jer veliku nam radost prirediše.

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
18:11 26.01.2020.

Poslije Rusije nijedan docek vise nema smisla. Pustite ljude da uzivaju sa svojim obiteljima.

VL
ID
Idemoradimo
19:30 26.01.2020.

Neka jašu konje zar ne?

VL
OL
oLo
18:30 26.01.2020.

Kakav doček?!

VL
DU
Deleted user
18:52 26.01.2020.

Nemojmo pretjerivati. Život ide dalje, sutra je ponedjeljak i to je to. Imao bi isto sutra za napravit i da smo bili prvaci svijeta. To je realnost, sve ostalo su "mjehurići"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.