Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP

Španjolski mediji ovako su najavili finale s Hrvatima: To smo već doživjeli

Hrvatska - Španjolska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
25.01.2020.
u 21:02

Naša će se nacionalna vrsta sastati s Hrvatskom kako bi obranila naslov, ali i osigurala izravnu kartu za Olimpijske igre u Tokiju – piše portal El País

Dok su se hrvatski mediji gotovo sasvim posvetili rukometnom finalu na Euru u kojemu se sastaju Hrvatska i Španjolska (16.30 sati), mediji s Pirenejskog poluotoka tu i tamo napišu koji tekst o tom spektaklu.

Hrvate dobro poznaju tako da znaju što će ih čekati u nedjeljnom finalu u Stockholmu.

>> Pogledajte galeriju: Ovako su hrvatski rukometaši proslavili plasman u finale

Hrvatska - Španjolska
1/19

– Naša će se nacionalna vrsta sastati s Hrvatskom kako bi obranila naslov, ali i osigurala izravnu kartu za Olimpijske igre u Tokiju – piše portal El País.

– Španjolska će igrati treće uzastopno europsko finale. Lako je pobijedila Sloveniju i osigurala si osmu europsku medalju. Ispisuju povijest – piše El Mundo koji se, osim toga, posvetio i kapetanu Raulu Entrerriosu kojega mole da ne ide u mirovinu još neko vrijeme iako već dugo igra i iako ima 38 godina.

Marca pak prenosi izjave trenera i igrača koji govore o utakmici protiv Hrvatske:

– Finale je finale i svi će dati sto posto. Sada je vrijeme za odmor, moramo se što je više moguće odmoriti i pripremiti za tu utakmicu protiv Hrvatske – kaže Jordi Ribeira.

Raul Entrerrios govori sljedeće:

– Bit će to prava utakmica, ali Hrvatska će igrati “kod kuće”, vidjeli smo da je tako bilo i u polufinalu. Mi ćemo uživati, dati sve od sebe, ostavit ćemo srce na terenu kao što radimo i u svakoj utakmici.

U Asu su se također fokusirali na to kako će dvorana biti vjerojatno popunjena navijačima iz Hrvatske.

– Navikli smo se na to. Ne znam kako Hrvati uspiju napuniti dvoranu i dati takav puls – prenosi As izjavu veterana Julena Aguinagaldea.

Osim toga, nahvalili su i Domagoja Duvnjaka za kojega kažu kako je praktički sam izborio finale “u jednoj od onih utakmica koje će navijači pamtiti do kraja života”. 

>> Pogledajte što kaže Lino Červar uoči dvoboja sa Španjolcima

>> Pogledajte što je Domagoj Duvnjak rekao uoči finala

Komentara 13

DE
deziderio
22:48 25.01.2020.

Da, istina je da rukomet i vaterpolo nisu bas previse popularni u europskim zemljama

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
22:07 25.01.2020.

"...mediji s Pirenejskog poluotoka tu i tamo napišu koji tekst o tom spektaklu...."___Treba već reći da rukomet u Europi nema toliku težinu kao u Hrvatskoj. Ista stvar je i vaterpolo.

CA
cortesova arkebuza
22:39 25.01.2020.

Večernje žutilo, smijurija. Rukomet je strašno popularan u Njemačkoj,Francuskoj i Španjolskoj,redovito je na TV i ima odlične kvote gledanja. Osim tih država treba priznati da je nakon nogometa i košarke jedan od najpopularnijih momčadskih sportova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije