Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikao na njega

Sramota! Otkriveni detalji, vratar Engleske brutalno izvrijeđao Mandžukića na terenu

Mandžukić - Pickford
Foto: Reuters/PIXSELL
1/26
12.07.2018.
u 18:37

Vidjelo se odmah na snimci da mu je vratar Engleske nešto dobacio, a čitači s usana otkrili su i što.

Mario Mandžukić jedan je od junaka pobjede Hrvatske nad Engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva. Super Mario borio se tijekom cijele utakmice, dres je natopio znojem, a uspio je zabiti i pobjednički pogodak.

– Nismo ni svjesni što smo napravili. Ovo je čudo. Ne zato što mi nemamo momčad za to nego ovo mogu samo velike momčadi, biti ovako hrabre. Mi gubimo od Engleza, ali vraćamo se i pobjeđujemo. Igramo ovakav turnir jer igramo sa srcem za našu Hrvatsku – rekao je Mandžo nakon susreta.

>>Pogledajte slavlje hrvatskih navijača

A tijekom utakmice vodio je veliku borbu s Jordanom Pickfordom, golmanom Engleske. U 107. minuti, primjerice, naš napadač bio je u sjajnoj situaciji, dobro pucao, ali mu je Pickford još bolje obranio. Pritom ga je zahvatio po nozi, Mandžo je pao i ostao ležati na travnjaku.

Vidjelo se odmah na snimci da mu je vratar Engleske nešto dobacio, a čitači s usana otkrili su i što. Navijači su po društvenim mrežama krenuli širiti njegovu neprimjerenu izjavu.

"Ustani, glupane", viknuo je Pickford.

Mandžukić - Pickford
1/12

I naš Mario, borac kakav i jest, ustao je i dobro zapamtio njegove bezobrazne riječi. Samo nekoliko trenutaka poslije Mandžo mu je zabio pobjednički pogodak i zavio ga u crno

Na kraju se pokazalo da je to gol vrijedan finala u kojem će Mario odmjeriti snage s Llorisom. A Pickford neka malo razmisli o svojem ponašanju...

VIDEO Poznati frizer ocjenjuje frizure vatrenih: 
Vidi treba balayage, Kovačićeva frizura je greška, a Ćorluka može biti supermodel!

 

Komentara 50

DU
Deleted user
18:46 12.07.2018.

Super! Što se on više nervirao to smo mi više guštali. Poglavito nakon što mu je Mario odgovorio rječnikom koji mu je zapečatio sudbinu.

AD
adrian
22:44 12.07.2018.

A onda Mandžo par minuta kasnije njemu: "now I bet you wish I didn't get up..."

TH
thu
18:55 12.07.2018.

Smrdljivi Englezi bili i ostali, gospoda izvana, trulež iznutra...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije