Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Spektakl! Juventus pobijedio Romu u najluđoj utakmici zasad u 2022. godini

09.01.2022.
u 21:01

Pravi šok Rimljani su doživjeli od 70. do 77. minute jer su u tom razdoblju primili tri pogotka. Locatelli, Kuleševski i De Sciglio su okrenuli 1-3 u 4-3 Juventusa, ali vrlo brzo nakon svega toga ponovno je bilo drame na Olimpicu.

Ludu su utakmicu na rimskom Olimpicu odigrali nogometaši Rome i Juventusa u 21. kolu talijanske Serie A. Juventus je pobijedio 4-3.

Roma je vodila 1-0, a i 3-1 do 70. minute, ali je ostala bez ičega. Nije iskoristila ni jedanaesterac u završnici, kao ni igrača više u finišu dvoboja.

Kako je cijela utakmica bila žestoka, prepuna prilika i pogodaka tako je i započela. U 11. minuti je Abraham doveo domaćina u vodstvo, ali je već u 18. izjednačio Dybala lijepim i preciznim udarcem.

Roma je još žešće otvorila drugo poluvrijeme. Mhitarjan je u 48. zabio za 2-1, a sjajan je pogodak, iz slobodnog udarca, za 3-1 u 53. minuti postigao Pellegrini koji je kasnije u utakmici zavrijedio ulogu tragičara.

Pravi šok Rimljani su doživjeli od 70. do 77. minute jer su u tom razdoblju primili tri pogotka. Locatelli, Kuleševski i De Sciglio su okrenuli 1-3 u 4-3 Juventusa, ali vrlo brzo nakon svega toga ponovno drama na Olimpicu. Juventusov igrač De Ligt je dobio drugi žuti karton, a Roma je uz to dobila i jedanaesterac kao šansu za izjednačenje. No, Pellegrini iz dva pokušaja nije uspio svladati Szczesnyja koji je obranio prvi udarac, dok je u drugom pokušaju igrač Rome traljavo zahvatio loptu. Do kraja je Juventus s igračem manje zadržao vodstvo i time upisao uistinu velike bodove u dramatičnom ogledu.

Juventus je nastavio vrlo dobar ligaški niz. Ima pet pobjeda i dva remija u zadnjih sedam utakmica. I dalje je peti, ali drži bodovni kontakt s najboljom četvorkom. Roma u zadnje tri prvenstvene utakmice ima remi i dva poraza te ima šest bodova manje od Juventusa.

U istom terminu petu pobjedu u sezoni ostvarila je Spezia koja je s 1-0 slavila kod Genoe. Jedini je gol zabio Bastoni u 14. minuti, a Genoa je time i dalje ostala u opasnoj zoni, na pretposljednjem mjestu ljestvice. Milan Badelj je za Genou igrao do 80. minute, dok je Martin Erlić odigrao cijelu utakmnicu za Speziju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije