Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO RAZDOBLJE

Španjolska zvijezda nestala je prije nekoliko mjeseci. Vodi veliku borbu s psihičkim problemima

(TOKYO2020)JAPAN-SAITAMA-OLY-BASKETBALL-MEN-PRELIMINARY-GROUP C
Meng Yongmin/XINHUA
02.01.2024.
u 12:34

Problemi španjolskog košarkaša s mentalnim zdravljem počeli su u prosincu 2021. godine kada je zaradio tešku ozljedu koljena. Nekoliko mjeseci kasnije potpisao je trogodišnji ugovor vrijedan 18.4 milijuna dolara

Španjolska košarkaška zvijezda Ricky Rubio mjesecima je izvan NBA parketa. Španjolski košarkaš početkom kolovoza odlučio se povući na neodređeno vrijeme, a razlog su psihički problemi s kojima se bori već neko vrijeme. 

– Odlučio sam prekinuti svoje profesionalne aktivnosti i posvetiti se svom psihičkom stanju. Zamolio bih vas da poštujete moju privatnost kako bih se mogao nositi s ovim teškim trenucima – izjavio je Rubio koji je započeo profesionalnu karijeru u dobi od samo 14 godina.

GALERIJA Hrvatski dres mogao bi odjenuti košarkaš koji je sa Srbijom osvajao medalje

(TOKYO2020)JAPAN-SAITAMA-OLY-BASKETBALL-MEN-PRELIMINARY-GROUP C
1/6

U njegovoj momčadi Cleveland Cavaliersima ne znaju ništa o 33-godišnjem playmakeru. Potvrdio je to trener JB Bickerstaff.

– Zaista nemam nikakvih informacija o njemu – kratko je rekao trener Cavaliersa.

Problemi španjolskog košarkaša s mentalnim zdravljem počeli su u prosincu 2021. godine kada je zaradio tešku ozljedu koljena. Nekoliko mjeseci kasnije potpisao je trogodišnji ugovor vrijedan 18.4 milijuna dolara i izgledalo je kako je s njim sve u najboljem redu. Međutim, očito se Rubio bori s teškom bolesti. 

VEZANI ČLANCI:

Trenutačno nije poznato kada će se vratiti na parkete ni hoće li ikada više zaigrati košarku. 

Komentara 4

MI
miliša
14:53 02.01.2024.

Samo oni koji malo ili nimalo znaju o mentalnom zdravlju mogu napisati komentar da je "poludio od novaca".

CU
Cuturas
23:58 02.01.2024.

Samo da nije još droga ili cuga,kocka onda mu nema spasa. Obično je to povezano,slava psiha lova porok.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:47 02.01.2024.

Poludio od novaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije