Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALI POSEBAN RAZGOVOR

Španjolci otkrili: Evo zašto Modrić nije igrao u Njemačkoj, Ancelottiju se jedna stvar nije svidjela

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Isabel Infantes/REUTERS
14.02.2024.
u 16:13

Očekivali smo kapetana vatrenih vidjeti na terenu, no ostao je na klupi za rezervne igrače

Madridski Real s uspjehom je riješio prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Na gostovanju kod njemačkog RB Leipziga momčad Carla Ancelottija ostvarila je minimalnu pobjedu s kojom može biti itekako zadovoljna pred uzvrat na Santiago Bernabeu.

Luka Modrić nije igrao, nije ulazio s klupe za pričuve. Šteta, očekivalo se da bi mogao zaigrati, pogotovo stoga što je dobar dio igrača kraljevskog kluba ozlijeđen.

Modrić je zajedno s turskim draguljem Ardom Gulerom ostao na klupi. Španjolski mediji otkrili su razlog tome. Trener Ancelotti nije htio iz igre vaditi Kroosa i Camavingu, dvojac u sredini terena. Talijanski strateg mišljenja je da Modrić nije na dovoljno dobroj fizičkoj razini.

Prema navodima portala Defensa Central, specijaliziranog web-sitea o Realu, prije puta natrag za Madrid Ancelotti i Modrić imali su poseban razgovor.

"Ne sviđa mi se to, znaš da imam ogromno poštovanje prema tebi. Jedva sam čekao da uđeš u igru u drugom poluvremenu, mislio sam da ćemo ih više napadati iz kontri... - kazao je Ancelotti Modriću", piše Defensa Central.

Komentara 5

KR
Krolo
13:58 15.02.2024.

Zeznuo se sa produženjem ugovora, a ovi ga jednostavno prekrižili, to isto čeka i Kroosa, valjda će on donijet pametniju odluku na ljeto..

AB
abokatstir
22:31 14.02.2024.

Svaka čast Luki na upornosti i vjernosti klubu do kraja, iako ima brojnih mogućnosti koje mu se nude diljem svijeta, zato ga toliko vole navijači.

AN
Antonio1952
20:53 14.02.2024.

Jadno i bijedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije