Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA GENERACIJA

Legenda najavila Modrićev odlazak iz Reala: 'Situacija u Madridu nije dobra za njega'

Champions League - Group C - Real Madrid v S.C. Braga
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/6
14.02.2024.
u 10:19

Preokretom u sustavu igre Reala i drastičnim padom minutaže, izgleda da je Luka Modrić sve dalje produljenju ugovora za dodatnih 12 mjeseci. Umjesto toga čeka se nova ponuda iz Arabije, a u pričama se nerijetko pojavljuju Inter Miami i David Beckham

Luka Modrić je susret Lige prvaka između Real Madrida i RB Leipziga (1:0) gledao s klupe, što je već treći put u kratkome vremenu da uopće nije ušao u igru tijekom utakmice. Priče o nezadovoljstvu kapetana vatrenih trenutnim položajem u momčadi Reala i mogućnosti skoroga odlaska kruže od početka sezone u kojoj je Carlo Ancelotti odlučio više naglasaka staviti na mlade igrače, a sada bivaju sve glasnije.

Legendarni hrvatski nogometaš i bivša zvijezda Real Madrida, Robert Jarni (55), sada se u razgovoru s Relevom uključio u špekulacije. Nahvalio je Modrića, ali i naglasio kako se ne osjeća osobito dobro zbog trenutačnog stanja u svlačionici na Santiago Bernabeu.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Champions League - Group C - Real Madrid v S.C. Braga
1/19

"Ja boljeg veznjaka od njega nisam vidio. Sada, s 38 godina, može odigrati jako dobro, ali kada ga vadiš iz igre i ne stavljaš od početka utakmice... Ulazak u posljednjim minutama nije dobar za njega. Luka igra bolje kada ima više ritma", rekao je Jarni.

VEZANI ČLANCI:

"Ono kako ja vidim stvari, on se sada ne osjeća jako dobro ondje te će tražiti odlazak. To je nogomet", kazao je bivši nogometaš najavljujući veliku selidbu posljednjeg osvajača Zlatne lopte još aktivnog na europskom tlu. Još su prošloga ljeta klubovi iz Saudijske Arabije prišli Modriću s bogatim ponudama. Tada je odbio kako bi barem još jednu sezonu proveo na najvišoj razini.

Međutim, preokretom u sustavu igre i drastičnim padom minutaže, izgleda da je Modrić sve dalje produljenju ugovora za dodatnih 12 mjeseci. Umjesto toga čeka se nova ponuda iz Arabije, za koju mnogi vjeruju da će stići ovoga ljeta, a u pričama se nerijetko pojavljuju Inter Miami i David Beckham.

VIDEO Ancelotti je lagao Modriću i nastale su velike tenzije u Realu. Luka ide kod Messija i Beckhama?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije