Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Uživao sam u Zagrebu'

Soudani odlazi iz Dinama, u petak na liječničkom u Engleskoj!

Dinamo Hajduk Letica Soudani
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
28.06.2018.
u 10:58

- Pet godina sam u Dinamu, stvarno sam ovdje dao sve od sebe. Uživao sam u Zagrebu, upoznao sjajne ljude, zahvaljujem svima što su me tako lijepo primili, rekao je Soudani

Najbolji igrač Dinama El Arbi Hillel Soudani na izlaznim je vratima kluba. Prema pisanju engleskih medija, Alžirac ima ozbiljnu ponudu Nottingham Foresta.

Ta priča nije od jučer, ona se proteže već mjesecima, a sam je igrač još u siječnju rekao da mu je san igranje u Engleskoj. Tada je dogovor bio da će ostati u Dinamu do ljeta, a da će ga klub onda pustiti, što se sad i ostvaraje.

Engleski mediji pišu kako su klubovi sve dogovorili te da će Soudani u petak otići na liječnički pregled i nakon njega potpisati ugovor.

Ovakav rasplet dao je nagovijestiti i sam Soudani prije nekoliko dana.

- Imam nekoliko ponuda, ali ništa još nije gotovo, još sam Dinamov igrač. Sve će se znati za nekoliko dana. Imam nešto u Engleskoj, a priča se nešto i o arapskim zemljama, rekao je Soudani pa dodao:

- Pet godina sam u Dinamu, stvarno sam ovdje dao sve od sebe. Uživao sam u Zagrebu, upoznao sjajne ljude, zahvaljujem svima što su me tako lijepo primili, rekao je Soudani, a već tada je to zvučalo kao oproštaj.

Komentara 10

BI
binki
11:05 28.06.2018.

Čovjek vrijedi više nego svih ovih 8 kaj je došlo..Sretno Soudani i hvala ti za sve.

ZI
zizi10
12:57 28.06.2018.

Soudaniu hvala za sve što je dao Dinamu, ali ako ide u engleskog drugoligaša, onda je to skok sa konja na magarca jer s dinamom bi sad bio u borbi za LP, a s ovima za sredinu tablice 2. lige....neshvatljivo

Avatar rubinet
rubinet
14:54 28.06.2018.

dobar napadač..još bolji glumac-padavičar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije