Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Lovro Majer bi 
trebao biti nova plava desetka

Lovro Majer
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
27.06.2018.
u 20:38

Plavi su od ponedjeljka u Moravskim Toplicama, Kévin Théophile-Catherine priključit će im se naknadno kad riješi sve svoje poslove u Francuskoj.

Rijetko kad je prijelazni rok u Maksimiru bio tako bogat kad je riječ o ulaznim transferima. Oni izlazni ovog ljeta nisu bili brojčano bogati, ali jesu novčano, Borna Sosa i Ante Ćorić napunili su plavu blagajnu s oko 15 milijuna eura. No, zato je veliki broj novih igrača stigao u svlačionicu kluba.

Moguć je odlazak Soudanija

Dosad su stigli Šemper, Dilaver, Leovac, Šunjić, Knežević, Kadzior, Oršić, Šitum i Menalo, a u Zagrebu već trenira i Iranac Sadegh Moharrami, ali kako nije dobio vizu za Sloveniju, nije mogao odmah s momčadi na pripreme u Moravske Toplice. Od danas Nenad Bjelica dobit će još dva nova igrača. I službeno je predstavljen Lovro Majer, dosadašnji vezni igrač Lokomotive, najbolji mladi igrač prošle sezone. Od njega se očekuje da bude nova plava ‘desteka’ sad kad je taj transfer konačno dogovoren. A pregovori su trajali, kako između Lokomotive i Dinama tako i između Dinama i Majera. Naime, mladi je veznjak imao puno inozemnih ponuda, pa u vrlo bogatih. Stoga vjerujemo da su Dinamo i Lokomotiva dogovorili podjelu budućeg transfera.

Kévin Théophile-Catherine drugi je igrač koji će postati novi stoper, 28-godišnji Francuz u karijeri je igrao za Rennes, Cardiff i St. Etienne, te upisao jedan nastup za Francusku do 21 godine. Jako dobro pozna Tonga Doubiju s kojim je dugo igrao u Rennesu. Kako bilo, ostanu li svi na okupu (moguć je odlazak Soudanija, možda Benkovića), trener Nenad Bjelica imat će preveliki kadar i neki će igrači morati otpasti.

Lovro Majer
1/6

– Atmosfera u momčadi dobra je i pozitivna, zadovoljan sam kako rade. Mogu reći da je to miks iskustva i mladosti. Jako sam zadovoljan prikazanim u Zagrebu prošli tjedan, kao i energijom koju igrači pokazuju na terenu i zajedničkim druženjem. Ima dosta novih igrača koji se žele dokazati, oni guraju igrače koji su tu dugo i imaju kvalitetu. Nadam se da će jedni druge gurati i bodriti. Istina, velika je konkurencija i imamo puno kvalitetnih igrača, bit će velika borba, možda i teško izboriti mjesto u kadru – kazao je Nenad Bjelica koji nam je nedavno rekao:

– Kad se svi skupe, imat ćemo preko 30 igrača, a to je previše. Bit ćemo iskreni prema onima kojima će biti bolje da odu na posudbu, ponudit ćemo takvu opciju.

Baza u Moravskim Toplicama

Plavi su od ponedjeljka u Moravskim Toplicama, Kévin Théophile-Catherine priključit će im se naknadno kad riješi sve svoje poslove u Francuskoj.

U Murskoj Soboti Dinamo će odigrati četiri pripremne utakmice, a suparnici su azerbajdžanska Qabala (28. lipnja), Austria Klagenfurt (3. srpnja), Mora ili Triglav (4. srpnja) te poljska Cracovia (7. srpnja). Po povratku u Zagreb odigrat će još dvije utakmice prije početka kvalifikacija za Ligu prvaka. 

Ključne riječi

Komentara 4

PE
Peet
20:45 27.06.2018.

Ovo izgleda puno bolje nego prosle sezone. Olmo, Majer, Menalo, Benkovic, Moro su mladi i mogu puno dati. Svakako i svi ostali. Ajmo Dinamo..

AP
apoxiomen007
20:56 27.06.2018.

Odličan potez Dinama i Majera!

ZI
zizi10
13:34 28.06.2018.

dinamo, barem po imenima, dovodi igrače koje bi stvarno trebali biti prava pojačanja. uz to napokon ima iskusnog i kvalitetnog trenera koji bi mogao dobro posložiti ekipu, samo mu treba dati 12-15 mjeseci mira i onda podvući crtu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije