Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV DAN

Potpuni raspad: Đoković odustao! Barty i Pears bez borbe do bronce u parovima

Tennis - Men's Singles - Bronze medal match
Foto: MIKE SEGAR/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
31.07.2021.
u 12:06

Đoković je tako u Tokiju ostao bez odličja, jer je izgubio i pojedinačni meč za brončanu medalju, u kojem ga je nadigrao Španjolac Pablo Carreno-Busta sa 6-4, 6-7 (6), 6-3.

Najbolja svjetska tenisačica Australka Ashleigh Barty i njezin sunarodnjak John Peers bez borbe su došli do brončanog olimpijskog odličja na turniru u Tokiju, nakon što je Novak Đoković odustao od nastupa s Ninom Stojanović u meču za broncu.

Ozljeda lijevog ramena razlog je zbog kojeg je prvi tenisač svijeta Novak Đoković odustao od nastupa u meču za brončano odličje u konkurenciji mješovitih parova, objavili su iz medijske službe Međunarodnog teniskog saveza (ITF).

Podsjetimo, ranije u meču za broncu u pojedinačnoj konkurenciji izgubio je od 6. reketa svijeta, Španjolca Pabla Carrena Buste, rezultatom 4-6, 7-6, 6-3 i tako ostao bez medalje. Ni 5 meč lopti koje je spasio Novaku nisu bile dovoljne za osigurati brončano odličje. Meč je trajao 2 sata i 47 minuta, a unatoč porazu Đoković, kao i Carreno Busta pružili su odličnu partiju.



Đoković je tako u Tokiju ostao bez odličja, jer je izgubio i pojedinačni meč za brončanu medalju, u kojem ga je nadigrao Španjolac Pablo Carreno-Busta sa 6-4, 6-7 (6), 6-3.

Brončanu medalju u konkurenciji ženskih parova iznenađujuće su osvojile Brazilke Laura Pigossi i Luisa Stefani, koje su sa 4-6, 6-4, 11-9 svladale Ruskinje Veroniku Kudermetovu i Jelenu Vesninu.

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

Komentara 45

HI
hiohio
12:19 31.07.2021.

Koji papak mogao je barem igrati radi te cure možda ona hoće medalju.

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
12:19 31.07.2021.

Definitivno nije Hrvat! Hrvati nikad ne odustaju.

DP
d0m_p3r1gnon
12:28 31.07.2021.

Bliži se Oluja…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije