Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 SEKUNDI

VIDEO: O ovoj Đokovićevoj izjavi nakon poraza priča cijela Srbija

Tennis - Men's Singles - Bronze medal match
EDGAR SU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
31.07.2021.
u 10:44

Nakon tako šokatnih poraza Novak je stigao na dogovoren intervju za RTS, ali intervju je na opće iznenađenje svih završio nakon svega 14 sekundi

Prvi reket svijeta, tenisač Novak Đoković prije odlaska u Tokiju vjerovao je kao i cijela Srbija u barem jedno zlato, ono u muškoj pojedinačnoj konkurenciji. Zatim je šokatnim preokretom izgubio u jučerašnjem polufinalu od Alexandera Zvereva.

Ostala je još nada da Đoković može do zlata u mješovitim parovima sa sunarodnjakinjom Ninom Stojanović. No, ni to im nije pošlo za rukom. Đokovića i Stojanović su pobijedili Aslan Karacev i Elena Vesnina 7:6, 7:5, pa će se i u miksu boriti za broncu.

Tako je srbijanski tenisač definitivno ostao bez zlatne olimpijske medalje, jedinog velikog trofeja koji nije uspio osvojiti do 34. godine i koji mu je bio veliki dvostruki cilj na ovim Igrama.

Nakon tako šokatnih poraza Novak je stigao na dogovoren intervju za RTS, ali intervju je na opće iznenađenje svih završio nakon svega 14 sekundi. Pogledajte kako je to izgledalo:

'Ne znam, nemam pojma iskreno. Ne znam šta da kažem' rekao je Đoković, okrenuo se i otišao.

>> Pogleajte doček Matee Jelić u Kninu:

Komentara 7

Avatar FrancJunior
FrancJunior
15:58 31.07.2021.

A vid ga...opet Nole u Vecernji! Ne da Baja...sto b ono reko... srdelce!

Avatar FrancJunior
FrancJunior
11:59 31.07.2021.

Sudbina kakvu sam mu predvidio prije mjesec dana....a on se samo smijao!

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
13:45 31.07.2021.

dosta crnogorcu srba i srpstva...dosta mu dokazivanja, za nizašto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije