Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRTA ŠURJAK

Slomljena hrvatska sportska novinarka: 'Odletija je prerano, u svoj mir i svemir'

Foto: Instagram/Mirta Šurjak
1/6
Autori: Hina, Stjepan Meleš
08.06.2023.
u 21:26

Jedno od najpoznatijih medijskih lica oprostila se od voljene osobe na Instagramu

Splitski poduzetnik Juroslav Buljubašić umro je u 63. godini života u bolnici na Sardiniji od posljedica moždanog udara, objavljeno je u četvrtak na njegovoj Facebook stranici. Buljubašić umro je u četvrtak ujutro u bolnici Sassari nakon što mu je dan ranije pozlilo na Sardinji gdje je bio s obitelji na svom brodu. Više o tome OVDJE

Buljubašić, koji je glasio za jednog od najbogatijih Hrvata karijeru je počeo sredinom 80-ih godina osnivanjem tvrtke SEM (Split Elektromont) za montažu telefonskih centrala i uređaja.Smatralo ga se jednim od najuspješnijih hrvatskih privatnih brodara. U posao s putničkim brodovima krenuo je početkom 90-ih te je 1993. povezao Split i Anconu.

GALERIJA Mirta Šurjak komentirala Livajin odlazak. Poručila da je on kralj

1/8

Kasnije su njegovi veći brodovi plovili na prekooceanskim rutama. Od njega su se oprostili brojni prijatelji u suradnici, a neutješna je i poznata sportska novinarka Mirta Šurjak koja radi na HRT-u i svakodnevno prati zbivanja u dalmatinskom sportu i ponajviše u splitskom Hajduku. 

VEZANI ČLANCI:

- Odletija je prerano, u svoj mir, svoj svemir. Adio, kume Buljo - objavila je Šurjak na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/Mirta Šurjak

Komentara 11

Avatar razmaknica
razmaknica
05:43 09.06.2023.

Garant joj je bio sponzor....

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
10:03 09.06.2023.

a tko nije ?

T2
Tomo_20
10:36 10.06.2023.

Al je ova dosadna kao i Nives i ona Knollica!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije