Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KRAJU SE DOGOVORILI

Slavni nogometaš nazvao u Sarajevo zbog psa, prodavač mu hladno spustio slušalicu

Paulo Dybala
instagram
10.02.2021.
u 22:34

Nedim Šuta je dobitnik mnogobrojnih nagrada širom svijeta, a sve su to bili razlozi zbog kojih je slavni Dybala odlučio kupiti svog novog psa upravo od poznatog Sarajlije.

Nogometaš Juventusa Paulo Dybala svog je prekrasnog psa Bowena kupio u Bosni i Hercegovini. Razlog za to je Nedim Šuta, doktora bioloških znanosti i specijalista bihevioralne biologije, koji je ujedno i međunarodni kinološki sudac, osnivač i vlasnik jedine registrirane uzgajivačnice pasa pasmina Američka akita i Shiba inu u Bosni i Hercegovini.

Šuta je dobitnik mnogobrojnih nagrada širom svijeta, a sve su to bili razlozi zbog kojih je slavni Dybala odlučio kupiti svog novog psa upravo od poznatog Sarajlije.

– Kada je Dybala prvi put me pokušao kontaktirati ja zaista nisam znao o kome se radi, jer nogomet nije sfera moga interesiranja. Spustio sam slušalicu, jer engleski jezik kojim je komunicirao je bio toliko loš, pa sam mislio da me neko zeza i hladno sam spustio slušalicu. Mislio sam da se neko igra sa mnom, da pokušava provjeriti cijene ili slično.

Dybala je za Šutu čuo nakon što je ovaj u Italiji održao jedan seminar.

– Novinarka jednog lista napisala je članak o meni i kada sam vidio taj link rasplakao sam se. Ono što sam ja radio godinama sada je netko vidio, zapazio i napisao to. Prenio svima. Dobar Dybalin prijatelj je vidio to, rekao njemu i tako je počela ta priča. Tek sam kasnije vidio kakve su to osobe, tko je Dybala. Pristupačnost njega i zaručnice ostavila me je bez teksta. Prizemni su, a žive potpuno druge filozofije života.

Šuta kaže da je zbog pandemije velika potražnja za psima u svijetu.

– Mene ovo imponira zato što su Sarajevo kao moj grad, fakultet na kojem sam se školovao, dobili jedan dan pažnje u svim medijima. Svi su prenijeli da je mega zvijezda kupila ljubimca u BiH. Kada bude putovao idući put u inozemstvo neću morati govoriti gdje je BiH i spominjati bivšu Jugoslaviju. To je meni sentimentalna vrijednost i ona je značajnija nego ja sam kao uzgajivač. Prvenstveno ja sam znanstvenik i ja živim za ovo što radim - rekao je Šuta.

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
12:04 11.02.2021.

kad je spomenuo koliko mu para nudi odmah su se sporazumjeli :)

NE
nejburfromist
07:03 11.02.2021.

svaka cast. velika pohvala za vas rad i jako lepa izjava. sve najbolje i puno uspeha u daljem radu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije