Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale kupa

Evo koliko je HNS platio uređenje stadiona u Vinkovcima

Hajduk Dinamo HNL
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
23.05.2018.
u 07:12

Nakon dugo vremena igra se na neutralnom terenu, Vinkovci su dobili domaćinstvo i to će biti posebno zahtjevno organizacijski, pogotovu s gledišta sigurnosti

Ako postoji utakmica visokog rizika, onda je to ova današnja, finale našeg nogometnog kupa. Nakon dugo vremena igra se na neutralnom terenu, Vinkovci su dobili domaćinstvo i to će biti posebno zahtjevno organizacijski, pogotovu s gledišta sigurnosti. Jer, koliko god su nekoć pjevali ‘Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska’, danas se gledaju preko ‘nišana’. Kako uprave klubova, tako i navijači.

A obje navijačke skupine idu u prilično velikom broju u Vinkovce i policija i zaštitari imat će mnogo posla. I to već puno prije utakmice, već kod Babine Grede usmjeravat će se navijači jednog i drugog kluba, svaki svojim pravcem prema vinkovačkom stadionu. Angažirano je 240 zaštitara, a policije će, kako uvijek kažu, biti dovoljan broj. Naravno da će sve to još kako koštati, ali bolje i da je skupo osiguranje pa da obavi posao, kako ne bismo polije zbrajali materijalnu i nematerijalnu štetu.

Cibalijin je stadion ‘ušminkan’, izvana i iznutra, uređen je teren i taj ‘ceh’ je koštao oko tri milijuna kuna, a platio ga je Hrvatski nogometni savez.

Hajduk Dinamo HNL
1/17
Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
08:07 23.05.2018.

sprdamo se sa mađarima pa neka samo pogledaju njihove stadione

PR
prajdali100
07:31 23.05.2018.

Naši stadioni uglavnom izgledaju kao oranice.Kada vidiš moderne europske stadione, atmosferu na njima, uvjete......smuči ti se.Država Hrvatska nema pameti i znanja sagraditi nacionalni nogometni stadion !!! Ali, jedna Makedonija ima.Pa prepišite neznalice jedne.

BI
bihhib
08:30 23.05.2018.

A gdje su slike stadiona u vinkovcima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije