Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost - Jug

Vjekoslav Kobešćak: Situacija je delikatna, ali postavit ću se kao pravi profesionalac

Vjekoslav Kobescak
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
14.03.2015.
u 13:02

Žapci u Dubrovniku traže bodove koji bi ih približili Final Fouru, no Kobešćak ističe: – Jug ima obvezu pobijediti u svakom susretu

U subotu i nedjelju igraju se susreti 21. kola Regionalne vaterpolske lige. Puno je zanimljivih mečeva, ali mi izdvajamo "vječiti derbi" između Juga i Mladosti (nedjelja u 19.15, Arenasport), zbog tradicije, ali i činjenice da će Vjekoslav Kobešćak prvi put voditi Jug protiv svojih mladostaša. Kada smo mu čestitali na odličnom početku u Jugu (pobjede protiv Primorja i Partizana u Gružu, remi na Kantridi), ispravio nas je:

– Solidnom, prije bih rekao – kazao je dodavši: – Mladost? Situacija je u svakom slučaju delikatna, u Jug sam došao prije 10 dana, a cijeli sam život proveo u Mladosti. No, postavit ću se profesionalno, sve ću učiniti za pobjedu moje nove momčadi, iako bi žapci mogli biti nezgodni. U Dubrovniku sam primljen odlično i još jednom sam se uvjerio da je Jug veliki klub!

Ostali parovi – liga za prvaka: Jadran (HN) – Primorje (19), C. zvezda – Radnički (nedjelja u 18); liga za ostanak: Primorac – Branik (19), Medveščak – POŠK (nedjelja u 19).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije