Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sammir i Rukavina odlaze na pripreme

Šimunić: Još nikad mi klub nije smanjio ugovor

'27.09.2011., Stadion Gerland, Lyon, Francuska - UEFA Liga prvaka, skupina D, 2. kolo, Lyon - Dinamo Zagreb. Josip Simunic(4) ljut na navijace Lyona.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
25.01.2012.
u 12:03

U Dinamu su odlučili tko će sve putovati u Portugal na pripreme, a igrači međusobno komentiraju odluku o smanjenju ugovora.

U avion će se ukrcati svi osim vratara Filipa Lončarića, dakle i Sammir, Ante Rukavina i Igor Bišćan koji su bili sporni.

Upitan o smanjenju ugovora, trener Ante Čačić odgovorio je:

– Ne želim to komentirati, recesija je globalna stvar, a jasno je da ne može zaobići ni Dinamo – kazao je modri strateg.

Igračima je trener priopćio tko će otići na pripreme, a Zdravko Mamić da će svi dobiti manje ugovore. Bez obzira na loše vijesti, igrači su korektno odradili trening.

– Nisam se još u karijeri sreo sa smanjivanjem postojećeg ugovora, ali to ne želim komentirati. Jučer smo dobili puno informacija i dogovorili se da to sve ostane među nama igračima.

Dinamo put Portugala kreće u četvrtak ujutro.

Ključne riječi

Komentara 17

MI
milton
19:19 25.01.2012.

Dakle, uvijek postoji prvi put.

Avatar džon vejn
džon vejn
13:12 25.01.2012.

A što nije ˝Hrvatina˝ reka da mu novci nisu važni?????

JU
juravž
11:54 26.01.2012.

sretan put ,poseljite razglednicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije