Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U remiju

Simon Sluga kiksao kod gola, pa onda sjajnim obranama spašavao momčad

Simon Sluga
Foto: PA/Pixsell
1/4
03.08.2019.
u 09:20

Sluga je bio izravni krivac za drugi pogodak gostiju krajem prvog poluvremena, ali je nizom sjajnih obrana u nastavku održao svoju momčad u igri te je jedan od najzaslužnijih za osvojeni bod

Hrvatski reprezentativni vratar Simon Sluga imao je živopisni debi za Luton Town u 3-3 (2-2) domaćem remiju protiv Middlesbrougha u prvoj utakmici nove sezone u 2. engleskoj ligi.  

Sluga je bio izravni krivac za drugi pogodak gostiju krajem prvog poluvremena, ali je nizom sjajnih obrana u nastavku održao svoju momčad u igri te je jedan od najzaslužnijih za osvojeni bod.

Middlesbrough je poveo golom Fletchera (7), no Luton je preokrenuo preko Bradleya (17) i Craniea (24), a onda je uslijedila velika pogreška Sluge koji je nejak udarac Assombalonge (37) iskosa s 20-ak metara propustio kroz ruke u svoj bliži kut za 2-2, snimku možete vidjeti OVDJE.

U nastavku su gosti stigli do nove prednosti sjajnim pogotkom Winga (68) u sam gornji desni kut nemoćnog Sluge, a naš se vratar posebice istaknuo u razdoblju od 79. do 84. minute kada je upisao tri sjajne obrane i zadržao svoju momčad u igri za izbjegavanje poraza.

Usto je i Assombalonga u 83. minuti promašio kazneni udarac, a kao kazna za sve  promašaje uslijedio je izjednačujući pogodak Collinsa (85).

>> Pogledajte kako je sudac zabio gol

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije