Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Atletica

Simeone: Zabrljao sam, potpuno sam promašio formaciju

Diego Simeone
nph/NordPhoto/PIXSELL
16.02.2015.
u 11:49

- Nije Torres krivac, ja sam zabrljao. Izabrao sam pogrešnu formaciju i izgubili smo 45 minuta, baš smo ih potratili

Diego Simeone, trener Atletica, u jučerašnju utakmicu protiv Celte ušao je iznimno napadački, u prvoj postavi našli su se Torres, Mandžukić i Griezmann, ali to se nije pokazalo kao dobra odluka. Atletico je bio neprepoznatljiv, a domaćin je slavio sa 2:0.

- Nije Torres krivac, ja sam zabrljao. Izabrao sam pogrešnu formaciju i izgubili smo 45 minuta, baš smo ih potratili. Željeli smo dobiti na brzini s Torresom i Griezmannom, ali nije nam uspjelo, nismo imali ravnotežu i olako smo gubili lopte, rekao je Simeone i dodao:

- Zato sam uveo Canija pa smo zaigrali bolje, ali bilo je kasno. Primili smo gol iz jedanaesterca koji nas je presjekao, a nama nije suđen kazneni udarac. Ne znam hoću li u budućnosti zaigrati s ovakvom postavom, ali protiv Celte to zaista nije funkcioniralo, zaključio je trener Atletica.

>>Celta šokirala Mandžukića i društvo, Real im 'bježi' sedam bodova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije