Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završetak niza

Celta šokirala Mandžukića i društvo, Real im 'bježi' sedam bodova

Atletico - Celta
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.02.2015.
u 23:03

Diego Simeone kao trener Atletica nije izgubio protiv Celte. Sve do večerašnje utakmice!

Atletico Madrid stigao je u Vigo uvjeren u uspjeh. Sve je bilo na strani momčadi Diega Simeonea. Sjajna forma krasila je španjolskog prvaka jer ostvarene su četiri pobjede u nizu među kojima i ona uvjerljiva nad Realom (4:0) prošlog vikenda. Čak je i tradicija bila na strani crveno-bijelih jer Celta ih je pobijedila još davne 2007. godine, a Atletico je u Vigu slavio na posljednja tri gostovanja.

Također, Simeone kao trener Atletica još nije izgubio protiv Celte. Sve do večerašnje utakmice!

Neugodna Celta ove sezone već je iznenadila i Barcelonu na Nou Campu (1:0) pa i Atletico u Madridu (2:2). I ponovno je pomrsila planove Mariju Mandžukiću i društvu. Na domaćem travnjaku slavila je 2:0 u susretu 23. kola španjolskog prvenstva.

Domaći trener nije mogao računati na Radoju, Malla, Oubinu te suspendiranog Berizza, a Simeoneov sastav bio je bez važnih 'kotačića' - Turana i Kokea.

Da nije zadovoljan igrom svoje momčadi argentinski stručnjak pokazao je već nakon prvih 45 minuta kada je prvo Thiaga zamijenio Suarezom (u 34. minuti), a onda i Torresa Canijem (na poluvremenu).

Prvi udarac u okvir gola uputio je Mandžukić i to tek u 44. minuti.

Madriđani su potpuno potonuli u nastavku. Prvo je Nolito zabio s bijele točke u 58. minuti za vodstvo domaćina. On je i izborio jedanaesterac nakon što ga je srušio Suarez.

 

Atletico je mogao izjednačiti već u sljedećoj akciji, ali Saul i Griezmann nisu bili precizni. Kazna je stigla ubrzo. Već u 71. minuti Orellana silovitim je i neobranjivim udarcem zapečatio sudbinu španjolskog prvaka. Sedam minuta potom ponovno je zaprijetio Mandžukić (igrao cijeli susret), ali udarac glavom nije bio dovoljno snažan.

Ovim porazom Atleticov zaostatak za vodećim Realom povećao se na sedam bodova. Drugoplasirana Barcelona ima šest bodova (56) više od trećeg Atletica (50). Celta je deveta sa 28 bodova.

>>Još gol i Mandžukić će biti dvostruko bolji od Šukera

Komentara 5

DU
Deleted user
21:43 15.02.2015.

Kako sad stvari stoje na terenu pred kraj poluvremena mogao bi Atletico popiti pokoji gol i ne zabiti ni jedan. Atleticov napad za sad ne postoji. 42. min.

UZ
uzor10
23:41 15.02.2015.

Pa kako to da vrli igrač mandzo to nije riješio bas čudno od svjetske klase

DU
Deleted user
22:15 15.02.2015.

I upravo popiše gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije