Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI

Šime Vrsaljko ponovno ozlijeđen! Neće igrati do kraja sezone

(SP)SPAIN-BARCELONA-FOOTBALL-SPANISH LEAGUE-FC BARCELONA VS ATLETICO DE MADRID
Foto: Pablo Morano/XINHUA
1/3
13.05.2022.
u 15:23

Ove sezone imao je nekoliko ozljeda, a posljednji nastup za reprezentaciju Hrvatske upisao je prije 11 mjeseci na Europskom prvenstvu.

Hrvatski nogometni branič Šime Vrsaljko ozlijedio je nogu tijekom utakmice njegovog Atletico Madrida i Elchea pa bi mogao izbivati s travnjaka između tjedan dana i dva tjedna.

Vrsaljko je u srijedu morao napustiti travnjak u Elcheu već u sedmoj minuti nakon što je osjetio bol.

Idući dan su ga pregledali liječnici u Sveučilišnoj bolnici Navarra u Madridu gdje mu je dijagnosticirana "kontrakcija" mišića, odnosno stezanje mišića.

- Igrač će otpočeti postupak ponovne adaptacije i dnevnih fizioterapeutskih sesija. O njegovom napretku će ovisiti kada će se priključiti suigračima - priopćio je Atletico u petak ne navodeći točno mjesto ozljede.

SIME VRSALJKO OF ATLETICO DE MADRID (C) gestures before La Liga match between Levante ud vs Atletico de Madrid at Ciutat de Valencia Stadium on October 28, 2021. Photo: gtres/GTRES
Foto: J.M. FERNANDEZ

Doktor Jose Gonzalez iz zdravstvenog centra Deyre u Madridu, koji se bavi ozljedama nogometaša, rekao je za Hinu kako bi se Vrsaljko mogao oporaviti za tjedan do dva.

- Riječ je o kontrakciji, vjerojatno bedrenog mišića ili tetive. To je manja ozljeda. Morala bi biti riješena za tjedan do dva - izjavio je Gonzalez u telefonskom razgovoru.

Atletico je pobijedio u gostima Elche 2:0 te zauzima treće mjesto u španjolskom prvenstvu, a do kraja sezone su mu ostale dvije utakmice. Crveno-bijeli će u nedjelju dočekati četvrtoplasiranu Sevillu a 22. svibnja će gostovati kod šestoplasiranog Real Sociedada. Vrsaljku 30.lipnja istječe ugovor s Atleticom.

Vrsaljko, koji je ove sezone imao nekoliko ozljeda, posljednji nastup za reprezentaciju Hrvatske upisao je prije 11 mjeseci na Europskom prvenstvu.

Komentara 1

SA
sani1
17:41 13.05.2022.

A do kraja sezone još dva kola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije