Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mediteranske igre

Seligman: Turska mi paše, tu stalno osvajam odličja

'28.11.2009., Nedelisce, Hrvatska- U gimnastickom centru Aton u Nedeliscu, odrzano 18. prvenstvo Hrvatske u muskoj i zenskoj gimnastici. Robert Seligman na konju s hvataljkama. Photo: Vjeran Zganec Ro
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
24.06.2013.
u 22:45

- Nakon Izmira 2005. kad sam osvojio zlato na Univerzijadi, opet je Turska sretna za mene. Da bar bude ovdje i svjetsko i europsko prvenstvo - nasmijao se Seligman.

Hrvatski gimnastičari Robert Seligman i Marijo Možnik osvojili su srebrne medalje na Mediteranskim igrama u Mersinu. Seligman je bio drugi u vježbi na konju s hvataljkama, dok je Možnik bio srebrni u vježbi na preči.

– Odlično je bilo. Jako sam zadovoljan. Nakon dugo vremena super sam se osjećao u vježbi, „pustio skiju\", proletio kao na treninzima. Eto, ispravio sam dojam, na Mediteranskim igrama u Pescari bio sam četvrti, a to mi se nije baš sviđalo. Nisam išao izvoditi svoju najjaču vježbu, nije bilo potrebno. Nakon Izmira 2005. kad sam osvojio zlato na Univerzijadi, opet je Turska sretna za mene. Da bar bude ovdje i svjetsko i europsko prvenstvo - nasmijao se Seligman, dodavši:

– Ili bar da ovdje bude samo svjetsko, ta mi medalja još nedostaje.

Seligman je uoči finala dobio virozu, ali hrvatski liječnički tim u Mersinu mu je pomogao.

– Zakrpali su me, hvala im puno.

Zlatni je Slovenac Sašo Bertoncelj.

Giovanni Cernogoraz osvojio je brončanu medalju u gađanju letećih meta. U kvalifikacijama je bio drugi, uz samo jedan promašaj. Na vrlo jakom natjecanju na kojem je nastupila cijela europska elita u trapu, Cernogoraz se nije uspio probiti u dvoboj za zlatno odličje već je raspucavao za broncu, gdje mu je suparnik bio Slovenac Boštjan Maček od kojeg je naš reprezentativac bio bolji sa 15:14. Bojan Đurković bio je šesti, a Snježana Pejčić deseta u gađanju zračnom puškom.

Odbojkašice Hrvatske pobijeđene su od Italije sa 0:3 (15:25, 21:25, 19:25). Bez obzira na poraz, izabranice Igora Lovrinova plasirale su se u polufinale.

>> Seligman osvojio srebro, rukometaši startali pobjedom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije