Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetio ga

Schumacherov prijatelj otkrio detalje o stanju legende: "Navijači to trebaju znati!"

Michael Schumacher
Reuters/PIXSELL
04.09.2022.
u 09:17

On je jedan od rijetkih kojemu je obitelj slavnog vozača dopustila da ga posjećuje. Kako tvrdi Todt, sada je u posjeti kod Schumachera dva puta mjesečno i s njim gleda utrke formule u kojoj nastupa i Michaelov sin Mick Schumacher.

Legendarni vozač formule 1 i sedmerostruki prvak Nijemac Michael Schumacher 2013. je godine doživio tešku nesreću na skijanju. Nakon nje je bio u jako teškom stanju, a nakon devet mjeseci konačno je pušten iz bolnice na kućnu njegu.

Od te nesreće obitelj sve informacije vezane uz velikog vozača drži u strogoj tajnosti te gotovo ništa ne izlazi u javnost. Samo povremeno njegova supruga Corina preko nekoga pusti nešto u javnost. 

- Sretan sam što navijači, ne samo u Njemačkoj, toliko misle o njemu. Ljudi toliko pitaju o Michaelu. Navijači bi trebali znati da je on u najboljim rukama. U najboljoj situaciji u kojoj može biti i okružen ljudima koji ga vole - otkrio je njegov dugogodišnji prijatelj i bivši direktor Ferrarija Jean Todt istaknuvši i da je i dalje u jako teškom stanju.

On je jedan od rijetkih kojemu je obitelj slavnog vozača dopustila da ga posjećuje. Kako tvrdi Todt, sada je u posjeti kod Schumachera dva puta mjesečno i s njim gleda utrke formule u kojoj nastupa i Michaelov sin Mick Schumacher.

Prije nekoliko dana bivši vlasnik F1 momčadi Eddie Jordan rekao je kako je i on pokušao doći do Michaela, ali bezuspješno.

- Pošto znam Corinu, kontaktirao sam je i pitao sam mogo li doći vidjeti Schumahera. Dobio sam negativan odgovor. Rekla mi je da ga nitko ne može vidjeti osim najbližih članova obitelji. Nedugo posle toga mi je prišao njegov sin Mick i zaista je divan momak.

>> Pogledajte i video: Ivica Kostelić u studiju Večernjeg o svojoj bogatoj karijeri

Komentara 5

Avatar essek22
essek22
11:05 04.09.2022.

Drži se legendo! Šta god hejteri mislili bio si i ostao najveći!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:15 04.09.2022.

Kad se ova prica zavrsi imati ce njegova zena mnogo toga objasniti bankama, osiguravajucim kucama, poreznim upravama i mozda cak policiji. Nijje njena obitelj jedina sa tragedijom, ima nas mnogo, a njeno drzanje stvari u tajnosti ovoliko godina moze bitii samo ekonomski motivirano.

DE
Dervil
11:35 04.09.2022.

posle toga 😱😱😱😱 Kad prenosite tekstove potrudite se da to bude na hrvatskom jeziku 🙏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije