Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetio ga
Povratak na članak

Schumacherov prijatelj otkrio detalje o stanju legende: "Navijači to trebaju znati!"

On je jedan od rijetkih kojemu je obitelj slavnog vozača dopustila da ga posjećuje. Kako tvrdi Todt, sada je u posjeti kod Schumachera dva puta mjesečno i s njim gleda utrke formule u kojoj nastupa i Michaelov sin Mick Schumacher.

Komentari 5

Avatar essek22
essek22
11:05 04.09.2022.

Drži se legendo! Šta god hejteri mislili bio si i ostao najveći!

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:15 04.09.2022.

Kad se ova prica zavrsi imati ce njegova zena mnogo toga objasniti bankama, osiguravajucim kucama, poreznim upravama i mozda cak policiji. Nijje njena obitelj jedina sa tragedijom, ima nas mnogo, a njeno drzanje stvari u tajnosti ovoliko godina moze bitii samo ekonomski motivirano.

VL
DE
Dervil
11:35 04.09.2022.

posle toga 😱😱😱😱 Kad prenosite tekstove potrudite se da to bude na hrvatskom jeziku 🙏

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.