Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavljeni vozač

Schumacherova obitelj ima velike planove, prebacili vozača u vilu na Mallorci

FILE PHOTO: Michael Schumacher - Ferrari celebrates winnning the race
John Marsh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.07.2022.
u 17:40

Njihovo zemljište i vila opisani su kao "apsolutna rijetkost u regiji jugozapadne Mallorce" jer su jako blizu mora. Vjeruje se da je Schumacherova supruga vilu Yasmin kupila od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza za 32 milijuna eura.

Supruga slavnog vozača formule 1 Michaela Schumachera Corinna Schumacher, svom suprugu želi osigurati najbolju moguću medicinsku skrb, ali i da provodi što je moguće više vremena s obitelji, piše njemački časopis Die Bunte.

The Sun piše kako obitelj Schumacher ima velike planove za budućnost i da sele u Španjolsku, a najpoznatijeg člana svoje obitelji su već prebacili tamo helikopterom. Navodno je Corinna već kupila vilu na Mallorci u blizini poznatog Port Andratxa. Osim vile s dva bazena, velikim vrtom, heliodromom na imanju se nalazi i vila za goste. 

Također su kupili i zemljište od 54 tisuće četvornih metara na kojem planiraju farmu konja jer Corinna i 25-godišnja Schumacherova kći Gina-Maria jako vole jahanje. Schumacherova je Corinna 2010. čak osvojila Europsko prvenstvo u 'western' stilu jahanja. Procjenjuje se da je zemljište koštalo 2,8 milijuna eura, ali ga treba i dodatno urediti jer na njemu ima zaraslog drveća i ruševnih zgrada.

Njihovo zemljište i vila opisani su kao "apsolutna rijetkost u regiji jugozapadne Mallorce" jer su jako blizu mora. Vjeruje se da je Schumacherova supruga vilu Yasmin kupila od predsjednika Real Madrida Florentina Pereza za 32 milijuna eura.

Prošle je godine objavljeno da Corinna prodaje obiteljsku vilu na Ženevskom jezeru u Švicarskoj vrijednu 6,4 milijuna eura.

O Schumacherovom zdravstvenom stanju se i dalje ništa sa sigurnošću ne može reći jer obitelj sve podatke drži u tajnosti. Podsjećamo Michael je doživio tešku nesreću na skijanju u prosincu 2013. godine, godinu dana nakon što je završio svoju veličanstvenu karijeru u formuli 1. Pretrpio je traumatsku ozljedu mozga zbog koje je pao u medicinski induciranu komu.

>> Pogledajte i video: Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:14 28.07.2022.

njega više nema. Oni prebacuju biljku na stroju na novu lokaciju. Michaela nema od 2013. godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije