Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Šarić sjajan za Minnesotu protiv Pelicansa, za 16 minuta 14 poena

Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
13.01.2019.
u 10:13

Phoenix Suns su kod kuće sa 102-93 bili bolji od vodeće momčadi Zapadne konferencije Denver Nuggetsa, a do pobjede su ih predvodili Kelly Oubre Jr. i Richaun Holmes koji su zajedno zabili 40 koševa

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić je sinoć odigrao solidno u pobjedi svojih Minnesota Timberwolvesa nad New Orleans Pelicansima, u 16 minuta na terenu je zabio 14 koševa i upisao četiri skoka

Minnesota je kod kuće slavila sa 110-106, a Šarić je nakon lošeg jučerašnjeg izdanja u utakmici protiv Dallasa koju je završio bez pogodaka, bio precizniji pa je do učinka od 14 koševa stigao uz šut iz igre 4/7 i trice 2/3.  

Najučinkovitiji igrač pobjedničke momčadi bio je Karl-Anthony Towns s 27 koševa, a Andrew Wiggins je dodao 18.

Najbolji u redovima Pelicansa bio je Anthony Davis koji je utakmicu završio s 30 ubačaja i 14 skokova.

>> Pogledajte nastup klape Astoria na NBA utakmici

Phoenix Suns su kod kuće sa 102-93 bili bolji od vodeće momčadi Zapadne konferencije Denver Nuggetsa, a do pobjede su ih predvodili Kelly Oubre Jr. i Richaun Holmes koji su zajedno zabili 40 koševa. 

Sunsi su najgora momčad Zapada s omjerom pobjeda i poraza 11-33.

Nikola Jokić je bio najbolji kod Denvera s 23 koša i 10 skokova. 

>> Pogledajte linđo grupe 'Hrvatska ruža' iz Astorije na NBA utakmici

Komentara 1

DU
Deleted user
11:25 13.01.2019.

Saric u naslovu "sjajan", da bi dalje u tekstu postao "solidan". Sjajan:solidan=dan:noc. Ali bolje i to nego da je odigrao "brutalno".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije